Totalbygg Grzegorz Zbigniew Polak

4.8 (21 Omtaler)
Omtaler (21 Omtaler)

Piperehabilitering

Kjapp respons og fagmessig godt utført arbeid med rehabilitering av pipe. Hyggelig og kundevennlig. Kan trygt anbefales.
-

Peismontør

Vi er veldig fornøyd med jobben: sparklet vegg og montering av peis. Arbeidet var gjort sjapt og tydeligvis gjort av en proffessionel som hadde gjort dette mange gange før. Det var nermest ‘magic’, plutselig var det gjort! Han viste hensyn til støy for babyen våre og bidraget med tips til peisen. Vil sterkt anbefale Totalbygg.
-

Montere vedovn

Oppdraget var montering av peisovn, I pipe det det ikkje hadde vore montert vedovn tidligare. Svært fornøgd med rask respons, utføring av arbeidet og pris. Arbeidet utført på god måte og flott sluttresultat. Kan absolutt anbefale Gregor til samme type arbeid.
-

Montering av peisovn

Gregor jobber raskt og effektivt og gjør godt arbeid. Jeg er veldig fornøyd.
-

Montering av peis

Kom som avtalt, gjorde jobben raskt og bra.
Faktura i henhold til avtalt.
Jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Anbefales!
-

Koble peisovn på pipe

Bestilte montering av peis. Kom raskt i kontakt med Totalbygg som viste seg å være en seriøs og effektiv aktør. Jobben ble utført til avtalt pris og til avtalt tid. Ingenting å utsette på jobben som er gjort. Jeg kan trygt anbefale Totalbygg til andre som tenke å få utført likt type arbeid.
-

Montere vedovn

God pris, kom som avtalt og gjorde alt etter avtale.
-

Befaring og evt. skifte av pipestuss

Meget rask respons fra Grzegorz her på anbudstorget. Raskt på plass, og utførte utmerket fagarbeid til en god pris. Grzegorz er vennlig, redelig og dyktig, og arbeidet han utførte ifb. med montering av mitt nye ildsted, ble nydelig utført. Jeg kan på det varmeste anbefale ham, og jeg kommer til å benytte meg av ham ved senere anledninger også.
-

Montere peis

Anbefales.
-
Anbefaler på det sterkeste. Grzegorz Totalbygg er veldig dyktig håndverker firma. Det ble oppdaget at pipa er i dårlig stand og må Repareres - Grzegorz har utført reprasjon arbeid samt montasje av 2 stk vedovner- veldig godt og ikke minst for veldig gunnstig pris. Viktig å nevne at Han har fikset allt av papirarbied/tiltakene/ferdigatester ++ slik at vi trengte ikke å gjøre noe. en gang til anbefaler!
-

Montere vedovn

Godt utført arbeid til avtalt pris
Anbefales
-

Mure opp icopal pipe, sirka 6 meter

Kan anbefales.
-

Montering av peis

Veldig dyktig. Alt etter avtale. Fornøyd med arbeid og pris.
-

Liten murerjobb

Han var rask og effektiv, men i forhold til pris har jeg ingen å sammenligne med.
-

Montering av peisovn - vegghengt

Totalbygg.
-

Peismontør

Veldig bra.
-

Muring av vegg i kjeller- liten jobb

Ryddig, raskt og pent utført arbeide. Veldig fornøyd!
-

Rehabilitering av skorsteinspipe.

Rehabilitering av pipe. Meget godt utført arbeid. Veldig rask og
Effektiv. Hyggelige personer. Veldig fornøyd, kan anbefales.
-

Peismontør

Veldig fornøyd.
-

Peisovn inkludert montering

Jeg er veldig fornøyd med resultatet.
-

Pusse pipe

Utmerket fagarbeid utført av dyktig håndtverker til en god pris. Grzegorz er hyggelig og flink, og er en dyktig "altmuligmann". Pipen han pusset for meg ble perfekt. Jeg kan anbefale han på det sterkeste videre, og jeg kommer til å benytte meg av han flere ganger.
-
Om oss