Totalweb AS

5.0 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Webside, nettbutikk

Veldig flink og veldig hyggelig.
-

Hjemmeside til foretak

Veldig fornøyd med leverandøren!
-
Om oss
Totalweb leverer hjemmesider og nettbutikker til bedrifter og private i hele Norge

Målgruppen er mindre bedrifter og organisasjoner som ønsker å etablere seg på internett for første gang, eller som ønsker å oppgradere sine websider fra et hjemmelaget til et profesjonelt produkt.

Topprangert bedrift på Mittanbud
Totalweb er, som en av få, kvalifisert til utmerkelsen «Top Rated» på Mittanbud. Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være kvalifisert som «Top Rated»-bedrift må man ha en snittevaluering på 4,8 eller høyere, og minimum 10 evalueringer på Mittanbud. Bedriften kan heller ikke ha fått større klager fra sine kunder.

Forretningsididé
Forretningsideen bak Totalweb bygger på følgende antagelse:

Selv om markedet flyter over av store og små foretak som tilbyr sine tjenester innenfor bransjen, er det et behov for tilbydere i det nederste segmentet. Små bedrifter som trenger enkle løsninger er ofte uinteressante for de store webutviklingshusene.

De små bedriftene blir derfor ofte ofre for useriøse krefter som hverken besitter erfaringen eller kompetansen til å lage en funksjonell løsning til en overkommelig pris

Noen bedrifter velger å lage en hjemmeside på egen hånd, noe som for de fleste betyr at de må bruke verdifull produksjonstid til å gjøre noe som ligger utenfor det de er best til.

Totalweb ser derfor at det er et markedspotensial i å tilby enkle, profesjonelle løsninger til kunder som ikke ønsker store og dyre web-portaler, men som likevel har høye krav til såvel teknikk som utseende på sine websider.