Treformye Trefelling

5.0 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Legge betongheller/betongstein

Raske, pålitelige, dyktige og ryddet godt opp etter seg.
-

Fjerne asketre

Dyktige karer som gir riktig pris og utfører arbeidet raskt og meget tilfredsstillende. Rydder også godt opp etter seg. Kan sterkt anbefales.
-

Trefelling gjønnesskogen

Veldig fornøyd med dette firma. Seriøse og prisbevisste med et godt tilbud. La frem all dokumentasjon forsikringer etc uoppfordret. Jobben utført meget profesjonellt og med minimale skader rundt området som har blitt felt. Anbefales i høyeste grad. Her er man i trygge hender.
-

Felling av 2 stk trær

Kan anbefales på det varmeste! Ryddig og god prosess underveis, både i tilbuds fase og gjennomføring. I tillegg veldig hyggelige og vennlige mennesker.
-
Om oss
Vi er et godt, etablert trefellingsfirma med navn TREFORMYE som tar på oss et variert utvalg av trefellingsoppgaver. Der det er trangt og vanskelig klatrer vi og feller trærne i mindre deler fra toppen og ned.

Vi ønsker og skille oss ut med å levere en gjennomført seriøs tjeneste.
Vi vil uoppfordret gi dere skriftlige pristilbud, arbeidskontrakt, forsikringsbevis og gratis og uforpliktende befaring. Dette gjør at du ubekymret kan overlate jobben til oss.

Våres priser er gode, med riktig og godt utstyr er vi i stand til og være effektive. Vi skreddersyr tilbudene våres til deres behov og ønsker. Ingen jobb er lik og derfor er det ofte kunden tjener på befaring så man kan gi en riktig pris.

Se våres hjemmeside: www.treformye.no

For trefelling er vi et solid valg.

Ring eller epost oss. Vi svarer raskt og er tilgjengelig kvelder og helger også

Med vennlig hilsen

Espen Lauritzsen

Trefeller

post@treformye.no
40161814