Trestandard Vvs AS

0

Ingen Omtaler
Trestandard VVS er et rørleggerfirma som det utfører meste innen VVS-installasjoner. Som en del av Trestandard gruppen .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Trestandard Vvs AS hjelpe deg med
Trestandard VVS er et rørleggerfirma som det utfører meste innen VVS-installasjoner. Som en del av Trestandard gruppen er vi dag bestående av et godt rustet team som har rørleggere, snekkere og elektrikere svært tilgjengelig for alt fra Total-entreprise på større prosjekter, rehabillitering av boliger, baderom og utførelse av små og store servicearbeider.

Vi har i dag flere gode samarbeidspartnere innenfor VVS-bransjen, for å sikre kundene våres en sikker og god utførelse av arbeidet som blir etterspurt.
Som seriøs aktør innen VVS i Oslo by, hvor gamle rør og komponenter er en faktor som utløser alt fra brudd på avløp til større vannlekkasjer - ønsker Trestandard VVS å levere døgnbemannede og akutte tjenester for sine kunder. Som en del av vår kundeservice ønsker vi å være tilgjengelig på vakttelefon for våre boligselskaper, borettlslag eller sameier - samt bedriftskunder. Rammeavtale eller ei, ringer du - kommer vi.

Vi har i dag 3 ansatte i Trestandard VVS som til en hver tid ønsker å kunne imøtekomme våre kunders syn på god service og kvalitet. Vi stiller også opp 24t i døgnet dersom kundene våres trenger akutt bistand enten det er snakk om vannlekkasjer, rørbrudd, defekt varmtvannsbereder eller andre forhold som krever raskt oppmøte med godt utstyrt servicebil og kompetente rørleggere som kan utføre et godt stykke arbeid.

Sammen med gode samarbeidspartnere utfører vi følgende: Total-rehabillitering av baderom eller bolig, utskifting av blandebatteri, reparasjoner av defekt eller gammelt VVS-utstyr, flytting av eksisterende kjøkken med eller uten avløpspumpe, kamerainspeksjoner av større vannledninger - samt avløpsledninger, spyling av tett avløp, service på varmeanlegg, sprinkeltjenester, tåkeanlegg, slokkeanlehg, vedlikeholdsspyling, akutte brudd på vann eller avløps-ledninger, isolering av rørledninger, påkobling av eksisterende, omlegging eller ny-etablering av vann og avløp for nye eller gamle boliger og næringslokaler.


Ring oss for en hyggelig prat, eller uforpliktende befaring!