Triaden Renhold og Flyttebyrå v/ Khourta

4.3 (26 Omtaler)
Omtaler (26 Omtaler)

Rengjøringsbyrå

Veldig fornøyd!
-
Vi fikk vasket leiligheten , det var første klasses jobb ja.Holdt avtalen . Dette firmaet er det beste vi har hatt. Alt var skinnene rent.Ikke noe å klage på.Det er ikke noe annet firma vi kommer til å bruke når vi trenger det neste gang.De kan trygt få 5 stjerner på alt. Tusen takk for god jobb.
-

Flytte hjelp med bil

Veldig fornøyd! Hyggelig, effektive og presise. Stort pluss at det tok oppdrag på en søndag. Vil anbefale de til alle som skal flytte og trenger hjelp.
-

Flyttevask

Greit og enkelt å gjøre avtale om flyttevask, og firmaet kom til avtalt tid. Resultatet var rent og pent. I tillegg var de fleksible da jeg ikke kunne møte de pga uforutsett hendelse. Dette var god service og kvalitet til helt grei pris, så 5 stjerner uten tvil.
-

65 km leilighet

Veldig bra, kjempe rent!
-

Flyttevask

Kom til avtalt tid. Jeg fikk beskjed om at vask av komfyr var inkludert, men når vaskedagen kom sa han at komfyr med kun en plate er inkludert og måtte da betale 100kr ekstra for 2 plater. Dette synes jeg burde vært sagt ifra på forhånd.
Jeg var ikke fornøyd med sluttresultatet, måtte gå over å fortelle flere steder han måtte ta. Det var tydelig han ikke hadde vasket vegger på bad og soverommet, det var blant annet litt spindelvev i taket og støv på lister i taket. Jeg betalte også for vask av persienner, de var bare strøket over med en klut. Jeg sa jeg fortsatt ikke var fornøyd med den ene veggen, gjorde ikke noe med den. Så jeg var tilbake dagen etter med en klut der jeg kun brukte vann og veggen ble ren med engang.
-

Flyttevask

Meget profesjonell Flyttevask utført. Vasket alle kriker og kroker samt vinduer utvendig i minus grader.
-
Veldig bra! Anbefales
-
Jeg bestilte flyttebil m/sjåfør 16.11.18 til kl. 11:00. 11:30 ringte jeg firmaets telefonnummer og etterlyste flyttehjelpen. Grunnen til forsinkelsen var, iflg. kontaktpersonen, at bilen måtte på verksted. Etter flere etterlysninger, kom bilen og sjåføren til slutt kl 16:00!! Grunnen til forsinkelsen, iflg. sjåføren, var at han kom fra en kjørejobb i Fredrikstad. Og at han ikke og hadde fått beskjed om noen flytting for meg.

Da vi fikk satt igang med flyttingen gikk det veldig greit. Hyggelig sjåfør.
-

Utvask av leilighet

Han kom til avtalt tid, og gjorde en veldig bra jobb med å vaske leiligheten ifb. med flytting. Det tok lengre tid enn planlagt, men han var nøye og ordentlig. Ville absolutt benyttet dem igjen.
-

Frakte flyttelass i Ås

Superhyggelig og profesjonell! Svarte raskt på spørsmål, og da det så ut til å bli forsinkelser flyttet han noen andre avtaler for å sikre at jeg rakk å flytte ut før de nye leieboerne dukket opp med sitt flyttelass. Benyttet kun flyttebyrå-tjenesten, så kan ikke si noe om renhold og utvask. Men ville brukt samme firma til flytting igjen.
-

Flyttevask av leilighet på 70 kvm. i Oslo ønskes

Brukte dem i forbindelse med flytting og flyttevask. Veldig effektive og de gjorde en god jobb. De fulgte raskt opp forespørselen og ved sykefravær jobbet sjefen selv. Informasjonsflyten kunne vært litt bedre med tanke på hva som de ikke flytter og det var en liten misforståelse på areal ved flyttevask men de løste det raskt og effektivt. Anbefales på det sterkeste.
-

Flyttevask

Vi var svært godt fornøyd med pris og utførelse av flyttevask. Anbefales.
-

Flyttevask 7.11.17 - tirsdag

Ryddig og bra kommunikasjon I forkant. Det var 3 ting som ikke var helt bra, noen vinduer, kjøkkenskapet under servant og peis. De kom tilbake (garanti de gir), mens jeg ikke var hjemme, ikke sjekket alt men de har ikke tatt peisen ordentlig. Ikke fått svar på siste sms om de ble ferdig den dagen.
-

Flyttevask av leilighet

Et meget hyggelig og imøtekommende rengjøringsbyrå. De utførte en meget tilfredsstillende jobb. Jeg hadde noen småting som jeg ikke var helt fornøyd med, og det rettet de opp i med en gang, og med et smil. De kan jeg absolutt anbefale.
-

Flyttevask 82 kvm

Avtalte raskt tid for flyttevask, hentet nøkkel på annen adresse og gjorde en god jobb.
-

Rengjøring av leilighet før salg

Takker for gode innspill og tilbud på forespørselen.
I dette tilfelle oppdaget vi under flyttingen at det var meget nedslitt på vegger etc og valgte en lett oppussing i stede for vask.
Takk for tilbudene og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.
-

Flyttevask 70 kvm

Vi hyret inn firmaet til en utvask ved salg av bolig.
Ikke velg dette firmaet om du ønsker en skikkelig utvask. Jobben ble ikke skikkelig gjort og ble prosessen for at de skulle gjøre jobben på nytt ble trenert. Vi ble oppringt og servert omtrent samme lidelseshistorie som jeg så i kommentarfeltet på anbudstorget; at vasker hadde slitt i mange timer og lagt sjelen sin inn i jobben og at det nærmest var personangrep og mene noe annet. På den måten ble vi satt i en posisjon der vi var dem som var urimelige og dette hjalp oss svært lite.
Vi måtte ta iniativ og bruke mye tid på å følge opp for at de skulle gjøre jobben på nytt. Dette skjedde ikke til tross for at vi maste, til slutt ble vi tilbudt en vask 3 uker senere, men dette var på lille-juleaften og passet dårlig for de nye eierne. Når det kostet så mye tid å få gjennomført en jobb var det ikke verdt det.
-

Flyttevask - 3 roms leilighet 75 m2

Veldig hyggelig personale. Kom presis og gjorde en bra jobb. Ny eier hadde likevel noen bemerkninger til utført jobb, og da jeg tok kontakt med Costa Renhold igjen for å få dem til å vaske over noe på nytt, var det ikke noe problem. Kan fint anbefale dem!
-

Flyttevask

Bra pris, bra jobba!
-

Vask av rom

Synes han var rask, kanskje litt for rask
-

Vårrengjøring av leilighet ca 75 m2

Bra utført arbeid.
-

Vask av vinduer og kjøkkenskap

Et meget profesjonelt vaskebyrå. Topp kvalitet på vasking, bra pris og meget god kundeservice. Costa Renhold kan anbefales på det sterkeste.
-
Kom på meget kort varsel, gjennomførte en grundig vask. Ingenting å utsette. To hyggelige menn.
-

Flyttebyrå Moss

Rask respons.
-

Flytting av lite flyttelass internt i Oslo

Kontaktpersonen var på hele tida, de var utrolig konkurransedyktig på pris, i tillegg var de hjelpsomme og løsningsfokuserte da det oppsto litt kluss. Vi kunne ikke vært heldigere. Anbefales
-
Om oss
Velkommen til Triaden Renhold og Flyttebyrå

Vi er et renholds- og flyttefirma med høy kvalitet som ble etablert etter lang erfaring med alle typer og flytting, vi har kapasitet til å tilby alt fra små, enkeltstående oppdrag til store faste oppdrag. Vi tilbyr renhold og flyttetjenester for bedrifter, offentlige og private kunder – med markedets laveste priser, fokus på kvalitet og gode løsninger. Vi arbeider på en grundig og profesjonell måte for å oppnå våre mål - sunn og jevn vekst i virksomheten. Foretaket ble registret i 2009 men startet opp i slutten av 2015 sa vi har ikke tatt på oss oppdrag for å være MVA registrert enda.

For å oppnå våre mål setter vi følgende delmål:

1- levere en rengjøringsservice og flyttetjeneste av høy kvalitet, men til lav pris for å møte våre kunders behov.

2-sikre at våre kunder alltid er 100 % fornøyde med arbeidet vi utfører.

3-levere pålitelige, konkurransedyktige tjenester som våre kunder vil kunne stole på igjen og igjen.

Vi tilbyr følgende tjenester:

- vask av vegger, tak, lister og skap
-Hvitevarevask
- Vask av kjøkkenvifte og oppvaskmaskin m.m
-Vindusvask, utvendig og innvendig
-Dører og listverk
-Sanitærutstyr på bad
-Gulv

BORETTSLAG

- trappe vask og inngangsparti
- vask av felles arealer for borettslag (vaskerier, festlokaler, styrerom)

KONTOR

- Gulvrengjøring
- Kontorvask
- Vindusvask
- Søppelhåndtering

RENHOLD I PRIVATE HJEM
- støvsuging av alle rom og møblene som krever dette
- tørking av støv
- vask av kjøkken og bad samt gulver
- vinduspuss
Vi kommer til deg for å rengjøre ditt hjem så ofte du ønsker , vi har med oss all det utstyr som vi trenger for å ta hånd om ditt hjem og vi benytter de beste produkter for dine gulv og overflater.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Mvh

Triaden Renhold og Flyttebyrå

tlf: 46696960 e-post: post@costarenhold.no www.costarenhold.no

Omtaler som er lagt inn før 14.06.17 er registrert på firmaet Costa Renhold ved Mourad Khourta org.nr. 893758372