Valldal Entreprenør AS

4.9 (12 Omtaler)
Omtaler (12 Omtaler)

Komplett oppussing av bad

Valldal Entreprenør AS, Tibor Kiss kom raskt på befaring, og gav oss en god forklaring av hva som måtte gjøres for at jobben skulle bli gjort til våre forventninger. Tibor fremsto som løsnings orientert og han strakk seg langt for at vi skulle bli fornøyd. Prisen var ikke den rimeligste i utgangspunktet, men jeg har fått tilbud på jobber i andre sammenhenger og det viser seg som oftest at de rimeligste ofte blir mye dyrere enn først antatt. Her ble prisen til tross for ekstraarbeidet som kom på rimeligere enn det skriftlige tilbudet. Årsak, han brukte mindre tid enn beregnet!!
Jobben ble nøyaktig og fagmessig utført. Tibor møtte til avtalt tid, gjorde alt etter avtale samt at han påtok seg en del ekstra oppgaver som var nødvendig for fremgangen i jobben. (Jeg trodde jeg skulle klare mer selv enn jeg gjorde.) Montere vegg-hengt toalett og legge våtromsplater på veggene før flisleggingen startet. Disse jobbene tok en dag, men han fakturerte bare 3 timer ekstra for denne jobben. Jobben tok inkludert tørking av støp, legging av varmekabler osv. 10 dager. Han hadde alltid med det verktøyet, utstyret og materialene han trengte til de forskjellige oppgavene, det var aldri noe venting på at han måtte ut etter noe han manglet til jobben. Han ryddet opp etter seg før han dro, kunne rett og slett ikke se at det hadde vært håndverker hverken ute eller inne i huset.
Vi hadde mange gode samtaler og jeg er sikker på at jeg heftet bort han en hel dag bare på prat... La aldri kunden være tilstede under jobben, ta i så fall betalt for den tiden de hefter bort håndverkeren. Sluttresultatet ble så bra at jeg bare Anbefaler på det sterkeste at dere får ett tilbud fra dette firmaet!
-

Legging av varmekabler og flis i entré

Helt fra vi avtalte befaring til oppdraget var utført var kvaliteten på arbeid, oppfølging av elektriker og planlegging helt topp. Daglig leder er en mann som er enkel å forholde seg til. Han snakker flytende norsk, lett å forstå og han forstår også alt hva man sier. Han kom med gode tips og råd underveis, da han selv utførte arbeidet.
Til tross for en skikkelig runde med influensa kom han som avtalt og jobbet nøye og effektivt.

Med denne kvaliteten på arbeidet og til denne prisen kommer jeg til å spørre han igjen når jeg skulle trenge tilsvarende håndverkstjenester.

Tommel opp hele veien!
-

Bytte fliser og varmekabler i yttergang

Flott utført arbeid, til rett tid og avtalt pris. Valldal Entreprenør har opptrådt profesjonelt fra tilbud ble levert til jobben ble ferdigstilt.
-
Tibor ga oss en god tilbakemelding over hva som måtte gjøres når vi skulle fjerne fliser fra vegger på kjøkkenet, og viste at han hadde kunnskap om det han snakket om. Jobben ble utført til avtalt tid og med et godt resultat. Vi er strålende fornøyd.
-
Jeg trengte hjelp til å flislegge 3 kvm av vegg over kjøkkenbenk. Etter å ha lest svært gode anmeldelser av Tibors arbeid, takket jeg ja til tilbudet hans. Han kom på befaring presis i følge avtale. Tibor er en vennlig, høflig og samvittighetsfull person, som legger stor stolthet i sitt arbeid. Jobben tok to dager og alt ble utført med stor nøyaktighet og topp kvalitet - både flislegging og forberedende elektrisk arbeid. Jeg er svært glad for at jeg valgte Tibor hos Valldal Entreprenør til å flislegge veggen på kjøkkenet mitt. I tillegg var det en fornøyelse å bli kjent med ham.
-

Sprukne og løse fliser på baderomsgulv

Ekstremt fornøyd med jobben som ble gjort og servicen både før og etter. Gulvet ble kjempefint og jeg føler jeg fikk mye mer en jeg betalte for. Tibor snakker flytende norsk og er veldig hjelpsom!
-
Jeg ba om tilbud på delvis rehabilitering av et bad. Det innebar bl.a. fjerning av gamle fliser på gulv og legging av nye. Eksisterende varmekabler var 29 år gamle så vi valgte å legge nye på den eksisterende betongen og bare koble ut de gamle.

I prisen skulle også inngå fjerning av dusjvegger-/armatur og montering av nytt, og bygging av en glassbyggestenvegg.

Det var stor interesse for oppdraget, med til slutt 3 aktuelle firmaer. Vi valgte å benytte Valldal Entreprenør v/Tibor Kiss og det var et meget godt valg. Tilbudet hans var litt høyere enn aktuell konkurrent, men prisen inkluderte en god del mer. Han utførte jobben på en meget profesjonell måte (jeg er selv bygningsingeniør og kan bekrefte det) og til fastsatt tid. Vi diskuterte noen løsninger underveis og han kom med meget fornuftige forslag som ikke kostet noe ekstra.

Han var en tillitsfull og hyggelig kar som hadde lært seg mye norsk selv etter kort tid i Norge, men ønsket å lære mer og ville at samtalene foregikk på norsk. Forøvrig utviste han forsiktighet så ikke noe i huset ble skadet og ryddet opp alt etter seg.

D. Kjenna
Bekkelagshøgda
Tel. 91330101
-

Flislegging over kjøkkenbenker 5kvm

Vi er kjempefornøyd med pris,kvalitet og kundeservice.
Prater flytende norsk så det var overhodet ikke noe problem med kommunikasjon.
Vil garantert bruke de ved en seinere anledning.
-

Terrasse på garasjetak: 6 x 4 m

Vi er veldig godt fornøyd med de to dyktige og hyggelige håndverkerne; Tibor og Sándor, fra Valldal Entrepenør AS, som utførte jobben på vår garasje og takterrassen på garasjen. De veldig dyktige både til å mure og snekre, og vi vil gjerne engasjere dem igjen til andre prosjekter på huset vårt!
-

Flislegging av 60 m2 utvendig veranda

Håndverkerne kom på befaring til avtalt tid. Alternative løsninger og forslag vitnet om at de hadde god erfaring med tilsvarende prosjekter.
Vi fikk raskt prisoverslag på arbeid og detaljert beskrivelse av materialvalg.
Avretting og reparasjon av flaten ble utført med nøyaktighet.
Flisene ble lagt i mønster slik vi ønsket og selve arbeidet ble gjort med presisjon.
Vi er svært fornøyd med sluttresultatet.
Håndverkerne var i tillegg veldig hyggelige, kommunikasjonen var uproblematisk og foregikk på norsk og engelsk.
-

Flislegging kjøkken og ferdigstille elektrisk

Vi fikk lagt fliser over kjøkkenbenk og på vegg kjøkken + liten elektrisk jobb (spoter på kjøkken og flytting av taklampe)

Jobben ble raskt og nøyaktig utført. Svært hyggelige og serviceinnstilte håndverkere, som trygt kan anbefales videre.

Pluss for god norsk og engelsk språkkunnskap.
-

Flisleggeing 20 kvm

Fikk raskt befaring og prisvurdering. Kom til avtalt tid, bra arbeid.

Lagt varmekabel og fliser over. Jobben var vanskelig på grunn av kvalitets feil på flisene. De gjorde beste de kunne og resultatene ble godt fornøyd.
-
Om oss
Hei sann. Vi er to flinke fagarbeidere som har 17 års erfaring innen bygg og anlegg.Vi har bodd og jobbet i norge siden 2007. Vi er seriøse og ansvarsfulle personer. Jeg (Tibor, 37) er byggteknikker og fagutdannet murer/flislegger. Vennen min (Sandor, 37) er byggningsingeniør og fagutdannet elektriker. Vi har jobbet mange år som byggarbeider/leder i byggebransjen og har utført mange baderomsrehabiliteringer; byttet hundrevis av dør/vindu og skiftet flere kilometer av panel/isolasjon på husveggene. Sandor jobbet som anleggsleder i Ungarn i 10 år.
Vi driver med et nytt etablert firma og vi vil gjerne komme in på markedet med gode kompetanser og hyggelige priser.
Referanser med bilder og kontaktpersoner sendes ved etterspørsel. Ring oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring!

Mvh
Tibor,Sandor