Vatten Rørteknikk AS

5.0

5.0

2 Omtaler
Vatten AS avd. Oslo er en nyetablert rørleggerbedrift med arbeidsområde Oslo/Akershus og omegn. Vatten AS ble etablert .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Vatten Rørteknikk AS hjelpe deg med
Vatten AS avd. Oslo er en nyetablert rørleggerbedrift med arbeidsområde Oslo/Akershus og omegn.

Vatten AS ble etablert for to år siden i Bergen og har opplevd stor suksess og kraftig vekst, med punktlighet, effektivitet og kvalitet som hoveddrivere. Vatten AS avd. Oslo vil skape arbeidsplasser og bli en solid utfordrer i rørleggerbransjen på de samme premissene, og dermed sette en ny standard i markedet for rørleggertjenester.

Vi vil ta på oss oppdrag både innenfor privat og offentlig sektor, med erfaring både innenfor sanitær, varme, kjøling og sprinkler. Tor Lande, som utdannet Rørleggermester, er opptatt av å ta vare på og bære tittelen i ordets rette forstand.

Ved å velge Vatten AS velger du en rørleggerbedrift som bygger på dyp respekt for fagets historie og kundens behov. Punktlighet, effektivitet og dialog med kunden er en selvfølge der enhver skal være trygg på at arbeidet blir korrekt utført og etter avtale. Som utfordrer i et godt etablert marked, MÅ vi levere. Vi kan derfor garantere at vi vil yte 100 % på ditt oppdrag - lite eller stort.