Vestmotor Edwin Jæger-Hansen

5.0 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Opphengskuler høyre nedre foran

Bra pris tilbud,veldig bra kundeservice, reparasjon på bilen ble gjort nøye og bra.
Definitivt kommer til å bruke dette bilverkstedet igjen og anbefales i det sterkeste.
-

Citroen berlingo 2005 girkasse

Vil anbefale dette firmaet på det sterkeste! Utrolig god kundeservice og klart best på pris. Her er det ingen skjulte kostnader, og jeg oppfattet firmaet som svært ærlig og seriøst. I mitt tilfelle så trudde jeg at det var girkassa som var gåen, men det viste seg å bare være et feste, og dermed ble prisen mye billigere enn først forespeilet. Jeg ble kontinuerlig oppdatert i prosessen, og alt gikk ryddig for seg. Jeg kommer helt klart tilbake hit om jeg skulle trenge noe mer hjelp med bilen.
-
Hyggelig kar, som utførte jobben upåklagelig til en meget hyggelig pris. Anbefales uten tvil.
-

Bytte lyspære foran

Ikke nok med at han utførte jobben veldig bra, men han kjørte oss og hentet oss når bilen var ferdig. Jobben ble gjort fort og veldig bra. Fantastisk bra kundeservice. Og prisen var veldig fin. Anbefales til alle. Hilsen en meget fornøyd kunde :-)
-

Lekkasje i blandebatteri

Dette er en helt super bedrift.
Jobben ble veldig bra og kundeservicen er helt upåklagelig.
Rett og slett veldig fornøyd.
Absolutt en bedrift jeg anbefale videre.
-

Wv Touran bakbremser

Jeg trengte nye calipere, bremseklosser og skiver bak på min bil. Edwin gav en god pris på dette. I tillegg ville han hjelpe meg da jeg etter en ukes stillstans, hadde flatt batteri da jeg skulle levere bilen. Han utførte jobben raskt og gav beskjed med dokumentasjon(bilder) at en bremseslangen også måtte byttes. Dette er en ryddig og seriøs bedrift. Jeg kan varmt anbefale Vestmotor Edwin Jæger-Hansen videre!
-
Om oss
Industri, bygg og anlegg: Utleie av tjenester som reparasjoner av maskiner og ustyr, reparasjoner av biler, samt å utføre tjenester innen bygg og næring.