Viken Varme og Sanitær AS

0

Ingen Omtaler
RØRLEGGER MED ØYE FOR KVALITET. Som bedrift er vi opptatt av å ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Viken Varme og Sanitær AS hjelpe deg med
RØRLEGGER MED ØYE FOR KVALITET.

Som bedrift er vi opptatt av å ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort og velger oss igjen. Når vi er ferdig med en jobb skal vi være sikre på at kunden er fornøyd med resultatet.

Vi er en bedrift som skal være effektive, løsningsorienterte og kostnadsbevisste ovenfor kunden. Med god kommunikasjon med både kunden og andre håndverkere skal vi levere vårt produkt sånn som du ønsker det.

Vi benytter kun anerkjente underleverandører og grossister, som sikrer høy kvalitet i leveransen og gir trygghet for kunden. Med det at vi er et mindre firma uten en stor administrasjon kan vi også presse prisene ut til deg som kunde.

Hva vi gjør
Servicerørlegger, bolig eller hytte
Vi tar på oss serviceoppdrag på alle type VVS jobber og rørleggerarbeid. Servicejobber på baderom og rørservice.

Både store og små servicejobber er velkomne

Går du med en drøm om et nytt bad, ny hytte eller bolig? Viken Varme og Sanitær AS har sentral godkjenning og kan hjelpe deg med å få realisert drømmen.

For oss som et lokalt firma er det veldig viktig at vi får et godt navn i det lokale markedet og således vil vi alltid tilstrebe oss det vi kan for å sikre at dere som kunde er fornøyde med oss både når det kommer til det administrative, det praktiske samt den kommunikasjonen som er underveis.