Vvs & Miljø AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
VVS & Miljø AS er en liten rørleggerbedrift på Fjellhamar med til sammen 7 ansatte. Selv om vi er en liten bedrift, har vi bred kunnskap og har til sammen over 80 års praksis i faget.

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag i Akershus og Oslo & omegn. Om det er for privatkunde eller for næring og offentlig sektor så stiller vi opp. Trenger du hjelp til en lekkasje i kjøkkenbenken, planer om å bygge hus eller om du bare trenger noen råd? Så ta gjerne kontakt!

Vår fagkunnskap, nærhet og service er din beste garanti og trygghet!

Det er ikke bare når rørene er tette eller vannlekkasjen er et faktum at du kan ha bruk for rørlegger.

Vet du egentlig alt en rørlegger kan tilby? Rørleggeren i dag er en fagmann med et bredt virksomhetsområde. Her er en sammenfatning av hva den moderne rørlegger kan tilby i dag, med linker til mer utfyllende informasjon om de forskjellige rørleggertjenestene:

Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.
Vannrensing. Rørleggeren vil ta en vannprøve hos deg, og sende den til analyse. Resultatet vil vise om det er behov for en filterstasjon for å rense ditt drikkevann.
Montering og service på varmepumper.
Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.

Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.