Welhaven Rør og Elektro AS

4.8 (33 Omtaler)
Omtaler (33 Omtaler)
Did good job, will recommend to others
-
God erfaring og positivt møtt
-
Effektivt og fint utført arbeid.
-

Sikringsskap

Effektive og flinke gutter.
-
Grunding befaring og spesifisert tilbud. Levering som avtalt med god kvalitet.
-
Leif Welhaven Løchen anbefales på det sterkeste - han gjør en perfekt job og tilby en utrolig god kundeservice.
-

Oppgradere kabel fra sikringskapet

Raskt svar på oppdraget. Kom punktlig og jobbet effektivt. Konkurransedyktig pris. Bruker de gjerne igjen om jeg skulle trenge det. Flott utført jobb
-
Bare positivt å si om oppgaveløsningen. Det ble gjort raskt avtale om å se på flere ting som skulle utbedres og installeres. Jobben ble gjort på timebasis. Det kom to svært dyktige elektrikere som gjorde førsteklasses arbeid. De var også svært ryddige og hyggelige. På fakturaen er prisen på deler i stiveste lager, så det kan være lurt å kjøpe armatur selv.
-
Etter flere mindre heldige opplevelser med elektrisk arbeid, bestilte vi tjenester gjennom Welhaven Entrepenør. Vi har aldri vært mer fornøyd! Arbeidet ble utført raskt, de svarte raskt på henvendelser og elektrikeren som gjorde jobben hos oss gjorde det presist og og pent. Jeg kan på det sterkeste anbefale Welhaven!
-

Bytte sikringsskap, + taklampe i kjellergang

Gjorde jobb som avtalt, godt fornøyd.
-

Oppgradering sikringsskap

Anbud på sikringsskap og noe ekstraarbeid.

Leverte konkurransedyktig prisestimat før befaring. Stilte raskt på befaring og foreslo både best og rimeligst løsning på tilleggsarbeider utover sikringsskapet. Fakturaen ble som forventet, bortsett fra at den kom fra et annet selskap som jeg ikke kjente til. Etter litt undersøkelse skjønte jeg at det var en partner. Jeg burde ha kjent til det på forhånd.

Vanskelig for meg som menigmann å bedømme kvalitet, men ser veldig bra ut. Hyggelige elektrikere som møtte opp og fullført til avtalt tid.

God dokumentasjon ble sendt sammen med faktura.

Leverandøren kan anbefales!
-

Oppussing av bad ca 3, 5 kvm

Velhaven ga best inntrykk av de som var på befaring hos oss, og levde opp til det. Vi hadde godt samarbeid både under planleggingsfasen og underveis i prosjektet. Arbeidet ble håndverksmessig godt utført og ferdig til avtalt tid. Entreprenør og håndverkere møtte med få unntak opp da de skulle, og ga tilbakemelding dersom det var noe. Håndverkerne jobbet lørdager og helligdager for å rekke fristen, uten ekstra kostnad for oss. Welhaven tok totalentreprenør-ansvar og var lett tilgjengelig for henvendelser under hele perioden.
Det som oppstod av misforståelser underveis og mindre reklamasjoner ble raskt og profesjonelt fulgt opp og tatt på entreprenørens kappe. Vi ble gitt en fast pris, som var fornuftig ut fra hva vi kan bedømme. Det dukket ikke opp noen fakturamessige "overraskelser" underveis.

Vi kommer sannsynligvis til å benytte Welhaven igjen ved nye oppussingsprosjekter.
-

Nytt baderom

vi ønsket å bygge et nytt bad i 2 etg. hvor vi skulle ta en del av loftstuen og bygge et nytt rom. Etter å hatt flere inne på anbud, falt valget på Leif W. Løchen. Prismessig lå de ganske likt, så valget ble tatt på god referanser og planløsningen Leif kom med.

Arbeidet startet som avtalt og ferdigstillelsen som avtalt.
Har det vært noe, så har de stilt opp umiddelbart og sluttresultatet ble vi meget fornøyd med.

Vi kan gi Leif våre beste anbefaling.
-

Utvide / totalrenovering av bad

Kan på det varmeste anbefale Leif og hans tropp med dyktige håndtverkere. En meget pliktoppfyllende og flink gjeng som kommer når de skal og utfører sitt arbeid på en god måte. Lette og få tak i hvis man lurer på noe. Og arbeide gjøres til avtalt pris til riktig tid. Noe som har ført til att vi har et nyrenovert bad vi setter stor pris på :-)
-
Vi kan anbefale Leif Welhaven Løchen på det varmeste. Firmaet utførte en svært god jobb - kom med gode innspill og råd underveis, møtte svært raskt og alltid punktlig, og selve håndtverket ble utført presist og med stor sans for estetikk. Stort pluss også for tilgjengelighet og god kundebehandling. Vi vil kontakte Welhaven Løchen igjen ved arbeid som skal utføres i fremtiden.
-

Totalrenovering av bad

Very good service, price and quality of work. Giving good ideas and suggestion. Finish work within mention time. Cost for extra work is very minimal. Very flexible. Would refer him for similar work.
-

Renovering av bad og kjøkken

Veldig godt fornøyd! Godt resultat, god oppfølging, bra framdrift. Anbefales!
-

Oppussing av bad-anbudet innhentet

Leif gjorde en totalrenovering av badet vårt i andre etasje samt utskiftning av sikringsskap. Badet ble bygget opp helt på nytt med alt nytt. Hoveddelen av arbeidet ble levert helt i henhold til pris og faktisk noen dager før prosjektplanen. Leif er veldig serviceminded og ryddig er det noe galt ordner han opp med en gang.
-

Rehabilitering bad drammen

Leif har hele tiden gitt raske tilbakemeldinger og konstruktive forslag. Arbeidet ble utført på mindre enn avtalt tid - knappe tre uker på full rehabilitering av et lite bad. Vi er veldig fornøyde.
-

Elektrisk arbeid - nytt hus

Jeg bestilte et ferdighus av en entreprenør som også inkluderte elektriskarbeid. Litt ut i byggeprosjektet så ble det uenigheter om el.leveransen grunnet pris på arbeid utover det som var i kontrakten. Jeg la ut oppdrag på anbudstorget og samme dagen kom jeg i kontakt med Leif hos Welhaven Entreprenør AS.

Leif stilte opp på befaring allerede dagen etter og var utrolig kundeorientert og profesjonell.
Han ga meg ett tilbud på ekstra arbeid som skulle utføres men tilbudet hans var så bra at jeg droppet el-leveranse fra tidligere entreprenør og heller engasjerte Leif for hele jobben!

I ett husprosjekt så omgås en mange folk i forskjellige yrker og alle gjør inntrykk. Det jeg likte best ved Leif i forhold til alle andre var at han alltid stilte opp til avtalt tid og utførte avtalt arbeid på en meget profesjonell måte. Ordet nei var ikke å høre fra han. Han var alltid løsningsorientert uansett hvilke utfordringer jeg presenterte for han.

Når jeg nå i etterkant ser hvor bra kvalitet Leif har levert på det arbeidet han har gjort for meg så er det faktisk enda godt å vite at han utkonkurrerte samtlige andre på pris også.

Det var mange nedturer i forbindelse med husprosjektet mitt men Leif var aldri årsaken til hodebry for meg. Tvert i mot så kunne jeg trygt stole på at han kom til å gjøre ett godt stykke arbeid med høy kvalitet til avtalt pris! Ingen skjulte kostnader. Som sagt, så levert.

Jeg kan trygt anbefale Leif og firma hans for elektrisk arbeid uansett hvor stor eller liten oppdraget er! Makan til kundeservice skal man lete lenge etter i denne bransjen.

Tusen takk for alt Leif. :)
-

Oppussing av bad

Vi la merke til Leif Welhaven Løchen sine gode omtaler, og valgte derfor å ha dette firmaet på befaring da vi skulle totaltrenovere bad. Jobben gikk ut på å rive ned alt på badet (vegger, tak og gulv) og bygge det helt opp igjen fra grunnen etter gjeldende våtromsnorm.

Vi fikk raskt svar, og de var enkle å avtale tid med. Pga. dårlig tid rakk vi ikke ha andre firma på befaring, men gjennom e-postkommunikasjon med andre firma med estimering av kostnader fikk vi inntrykk av at Leif Welhaven Løchen var konkurransedyktig på pris. Vi valgte dette firmaet da vi ønsket å ha all godkjent og nødvendig dokumentasjon på badet, ikke ville ta risikoen ved å la jobben bli utført på andre måter, og ikke minst pga. førsteinntrykk.

Jobben ble satt i gang veldig rakst, på dagen vi ønsket - selv om vi hadde firmaet på befaring under to uker før oppstart. Leif kom med gode innspill både under planleggingen og underveis. Fikk mulighet til å handle alt vi ønsket selv (feks flis, fug, baderomsmøbler osv). Leif koordinerte hele jobben, så for vår del "gjorde jobben seg selv". Ryddet opp etter seg og etterlot seg badet helt ferdig og klart til bruk.

Da vi underveis også trengte hjelp til å legge downlights i stuen var Leif behjelpelig med dette.

Badet ble ferdig til avtalt tid, og avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet, kan trygt anbefales! For mer informasjon kan vi kontaktes på tlf.
-

Bygging av nytt bad (5, 5 m2)

Leif Welhaven Løchen og hans team ble hentet inn for å totalrenovere vårt 5,5 kvadratmeter store bad.

Valget skjedde på bakgrunn av de gode kundereferansene på Welhaven Løchens bedriftsprofil, og disse viste seg å stemme bra.

Han leverte det klart beste anbudet, og hans team viste også en imponerende effektivitet da arbeidet først var i gang (jobben startet med pigging av det gamle badegulvet i kjelleren).

Welhaven Løchen tok seg av all kommunikasjon rundt oppdraget, i tillegg til selv å utføre bla. det elektriske. Han var lett å samarbeidet med underveis - både i huset, via telefon, SMS og e-post.

Beskjeder og ønsker ble raskt plukket opp, besvart og implementert av håndverkerne underveis. Et par små feilskjær underveis ble eksempelvis rettet opp på en forbilledlig måte.

Hovedjobben var gjennomført på tre uker, mens den fjerde gikk med til litt sluttfinish - alt ihht avtale.

Resultatet er blitt et nydelig bad. Basert på vår kjennskap til Welhaven Løchen vil vi derfor ikke nøle med å benytte hans tjenester - og hans team - igjen.

Kort sagt: Welhaven Løchen viste seg å være en løsningsorientert og dyktig tjenestetilbyder med blikk for kundens behov.
-

Lage bad

Veldig bra!
Jobben bestod i å lage et bad fra A-Å.
Leif satte i gang jobben raskt og leverte til avtalt tid.
Kvaliteten på arbeidet var bra. Den ble utført med den beste service til en noe lavere pris enn konkurrerende bedrifter.
Kan anbefale å bruke ham videre, noe jeg allerede har gjort til naboer og venner.
-

Påplussing av to bad

Har erfart et meget godt samarbeid, god og tydelig kommunikasjon. Hyggelige og pliktoppfyllende håndtverkere. Effektivt og god fremdrift. Kansje litt for raske. Rydder opp etter seg og legger til rette for at det skal fungere godt for kunden i byggeperioden.
Leif Welhaven Løchen er meget serviceinnstilt, tilgjengelig og lydhør overfor kunden. Han tar tak i problemstillinger og følger opp, snur seg raskt, er til å stole på og holder fast ved det han lover.
Bra resultat til konkurransedyktig pris.
-

Rehabilitering av elekstrisk anlegg

Hyggelig og imøtekommende. Skilte seg positivt ut både i forhold til pris og løsninger. Alltid blid og særdeles effektiv, i tillegg til å strekke seg langt for å få jobben gjort i tide. Anbefales på det varmeste.
Mvh Roy Frode Skavhaug
-

Renovering 2 bad

Vi har fått utført renovering av 2 bad av Leif Welhaven Løchen og er 100% fornøyde. Arbeidet ble utført til avtalt pris og tid, det ble gjort en god jobb av hyggelige folk. Anbefales.
-

Trenger nytt sikringsskap snarest

Av tre anbud valgt jeg denne elektrikkeren, da han var klar på rask håndtering og til en god pris. Dessverre var Haflund en bremser med sin lange behandlingstid. o
Oppgaven var bytte til nytt sikringskap og netteier flytter selv måleren. Leif fullførte oppgaven så raskt godkjenningen var gitt, til avtalt pris og innen en arbeidsdag. Jeg var veldig fornøyd.
MVH Siri Liljeroth
-

Arbeid på bad

Besvarte mitt anbud etter kort tid. Samtale på telefon var god, og Leif kom med konkrete og gode tiltak og forslag i forhold til elektrikkertjenester på mitt bad. Et annet stort pluss er at han i tillegg er autorisert membranlegger og kunne derfor, i tilllegg til elektrikkerarbeid, legge godkjent mebranløsning på mitt bad. Leif møter opp som avtalt, er servicevennlig og det arbeid som er utført har han gjort på en mer en tilfredstillende måte.

Jeg gir ham mine beste anbefalinger.
-

Oppussing av bad og lage vaskerom / bad

Utført arbeid hos oss.
Takk til Leif Welhaven Løchen som tok på seg arbeidet med å bygge bad i 2. Etasje (6 kvm) og lage et nytt vaskerom/bad til oss i 1. Etasje (ca 10 kvm). Leif ga oss en god pris sammenlignet med andre. Han har hatt et sammarbeid med rørlegger og polske snekkere. De har utført arbeidet på 4 uker, med en fantastisk koordinasjon og gjennomføring. De har under hele prosessen gitt oss en trygghet og vist at de har kontroll og oversikt over alt, samt at de til enhver tid har vært punktlige og overholdt alle avtaler og tidsfrister. Vi har hatt flere innom underveis som har sett arbeidet dems og alle har vært imponert over hvor bra det ser ut og hvor profesjonelt det er utført. Resultatet er to perfekte bad for oss og et helt nytt hjem. Jeg kan varmt anbefale leif og hans samarbeidspartnere. Hvis ytterligere informasjon ønskes, kan jeg kontaktes på tlf 41419054, eller mail shahag@online.no.
Mvh
Svein Haakon Land-Hagen

-

Gulv med varmekabler i liten gang

Leif W. Løchen er seriøs og ryddig. Kom raskt på befaring og ga anbefaling om mulige løsninger innenfor forespeilet budsjett.

Benyttet to polske håndtverkere som jobbet godt og effektivt. Leif utførte elektrisk selv.

Jobben som ble gjort: fjerne gamle fliser, priming og legging av nye varmekabler, støp og nye gulvfliser. bolet opp ny termostat med gulvføler.

Resultatet ble bra, og som forventet. Jobben ble gjort på 3-4 dager.

Fastpris og ingen overskridelser ifht avtalt tid eller pris.
-

Elektrikerjobb ifm renovering av bad

Serviceinnstilt, pålitelig og bra håndtverk. Kan anbefales!
-
Har fått hjelp til oppussing av bad og toalett- utskifting av vegger, flislegging, varmekabler, down-lights og nytt røropplegg. Nytt innhold i sikringsskap, utskifting av dører, lage skyvedørsgarderobe og listing. Jobben er veldig bra gjort så jeg har ikke noe å klage på.

Leif Welhaven Løchen er en veldig ok person å samarbeide med og han er veldig imøtekommende- så jeg kan trygt anbefale hans arbeide,

Mvh Lill Tove Hallvig

-

Bytte av elanlegg i 1 / 2 av tomannsbolig asker

Dette har vært en fornøyelse å ha Løchen som elektrikker.

Lokal tilhørighet sammen med pris var avgjørende for valget av elektrikker.
Løchen kom raskt med et tilbud på jobben etter en visning der han viste stor interesse for hvilke ønsker og behov vi hadde. Han fulgte opp med sin profesjonelle synsvinkel på våre ønsker.

Arbeidet han ga oss tilbud på var å legge varmekabler i gulv på ca 8kvm, bytte av alle eldre automatsikkringer(13-14 stk) til automatsikkringer med jordfeilbryter, 3 nye kurser og en el-sjekk av hele det elktriske anlegget.

Etter en kort e-postveksling var vi enige om vilkår og pris. Løchen har opptrådd ryddig hele veien. Han har utført arbeidet i henhold til pris og tid. Ringte oss når han var ferdige for dagen og fortale hva han hadde gjort og hvilke arbeider som gjensto. Løchen kom til avtalt tid og gjorde jobben utmerket!

Jeg kan trygt anbefale Leif Welhaven Løchen.

Kontakt meg gjerne om du trenger utfyllende informasjon om jobben han har utført hos oss.
Tlf; 47 48 51 01
-
Om oss
Welhaven Rør og Elektro AS et en tverrfaglig bedrift med fokus på kundens behov og ønske. Vi yter god service og godt håndverk. Bedriften har alle faggrupper og tar på oss alt fra små service oppdrag for private til større oppdrag på næringsbygg

Elektriker
- Welhaven Rør og Elektro as har 13 elektrikere som utfører store og små oppdrag med
fokus på kvalitet og punktlighet. Ønsker du en total renovering av sitt EL anlegg eller ny installasjon i boligen du skal bygge. Fornye ditt sikringsskap med automatsikringer, eller bare sette opp en ekstra stikkontakt, så kan vi i Welhaven Entreprenør AS hjelpe deg. Welhaven Entreprenør AS er medlems bedrift i Norgeseliten.


Rørlegger
- Welhaven Rør og Elektro As tilbyr kvalifiserte rørleggere til små og store jobber, enten det er montering av nytt servantbatteri eller nytt og komplett rørsystem i din bolig eller baderom. Welhaven Entreprenør er Medlem av Rørkjøp som stiller krav til høy faglig kompetanse og gode produkter fra anerkjente leverandører.


Baderom
- Oppussing av baderom omhandler mange håndverksgrupper som skal koordinere og komme inn på riktig tidspunkt slik at oppussingen har den fremdriften som ønskes.
Vi sørger for at oppussingen av ditt baderom blir håndtert på riktig måte fra A-Å
I Welhaven Entreprenør AS har vi alle arbeidsgrupper som trengs for renovering av bad.
Link til Artikkel fra FFV: http://ffv.no/Flest%20elektrikere

Det gjelder:
- Grundig Befaring
- Oversiktlig Pristilbud
- Gjennomgang av Pristilbud
- Kontrakt skriving og planlegging av oppstart- avslutting av prosjektet
- Selve arbeidet
- Sluttdokumentasjon og ferdigbefaring