Winther Auto Service AS

4.7 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Montering av 2stk 1000M

Hyggelige arbeidere. Arbeid utført iht avtale og pris.veldig bra førsteinntrykk
-
Hei, Kim- flott med nok en fornøyde kunde, og positiv omtale! Dette betyr mye for oss. (Del gjerne det gode budskap på Google-søk,eller www.facebook.com/twinauto.no. Velkommen tilbake! ;-)
Tirsdag 03. Desember 2019 - Winther Auto Service AS

Service på 2014 Leaf

Jobb utført på avtalt tid og til avtalt pris
-
Hei, Jan Tore- flott med nok en fornøyde kunde, og positiv omtale! Dette betyr mye for oss. (Del gjerne det gode budskap på Google-søk,eller www.facebook.com/twinauto.no. Velkommen tilbake! ;-)
Tirsdag 07. Mai 2019 - Winther Auto Service AS
Om oss
MEKONOMEN-tilknyttet verksted; Vi utfører alle typer service og reparasjoner på alle bilmerker og kjøretøyer. Vi reparerer, og tar service på El- og hybridbil. Vi reparerer det meste av mekaniske og motoriserte gjenstander. Vi er serviceverksted for AL-KO, og reparerer det meste, fra gressklipper til traktor! Vi er autorisert Super Dekk forhandler. Vi er autorisert MERCASOL-verksted for anti-rust/ understells- behandling!

Vi utfører:
-Periodisk Kjøretøy Kontroll/ (EU-kontroll),
-Km-/ intervall-service. ( Med markedets beste mobilitetsgaranti; Mekonomen Mobilitet -gjelder i hele Europa!)
-Ruteskift, bilglass-arbeide og gratis reparasjoner av steinsprut. (v/ delkasko)
-AC/ klima-service og reparasjoner.
-4-hjulskontroll/ justering av hjulvinkler og understell.
-Diesel-service.
-Dekk& felg-arbeide.
-Karosseriskader, rust-arbeider.
-Anti-rust/ understellsbehandling med Mercasol
-Motor/ gear-overhaling/ reparasjoner.

Spesialister på elektrisk feilsøking. Vi har diagnose- og datautstyr som dekker 99% av bilparken. Over 35 års bransje-erfaring! Erfarne og faglærte mekanikere, med både fagbrev og Mesterbrev, og mange år i bransjen. Vi er godkjent lærebedrift i bilfaget. Lang fartstid innen bilsport. Vi har løfteutstyr og lokaler for de største bo-/ campingbiler og varebiler. Vi reparerer også veteran- og entusiast-biler, moped og MC, samt tilhengere. 3-5 års garanti på Mekonomen-deler og arbeide!! Personlig service. Åpent fra kl.07.00 til 17.00! Vi har billige utleiebiler fra vår nabo: Rent A Wreck! Finansiering/ betalingsutsettelse/ avbetaling kan ordnes mens du venter. Mekonomen Bilkonto. Få ordnet det du trenger i dag, rentefri betalingsutsettelse i 60 dager! Prøv oss, og bli enda en av våre fornøyde kunder! Kanskje vi sees?

Se også omtaler: http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=275042 og [Anbefalt.no](http://www.anbefalt.no): http://www.anbefalt.no/omtale/f/84322569/winther%27s+auto+service?search_word=winthers [](http://www.anbefalt.no/omtale/f/84322569/winther%27s+auto+service?search_word=winthers )