Anbudstorgets personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Anbudstorget samler inn og bruker personopplysninger.

Send oss gjerne en melding
Personvernerklæring - Anbudstorget

Webanalyse

Anbudstorget samler inn anonyme opplysninger om besøkende på anbudstorget.no.
Formålet er å utarbeide statistikker, samt bruke opplysningene til å forbedre våre tjenester.

Informasjonskapsler

Informasjonskapseler også kjent som «cookie» er et stykke data i form av tekst eller binær data som brukere kan motta fra ulike nettsider som besøkes. Disse lagres lokalt på brukerens harddisk. Hensikten er at nettleseren skal kunne ivareta personlig informasjon fra forskjellige vevtjenere på nettet, for eksempel identifisering og sporing av brukernavigering. Bruk av informasjonskapsler gjør det enkelt for programmerere å håndtere for eksempel brukerpreferanser.

Anbudstorget benytter informasjonskapsler til bla. å gjenkjenne personer som har vært på nettsiden tidligere og for å lagre informasjon om innstillinger etter at man har logget seg inn på "Min side".

Omtaler

Når man legger ut en omtalte om en leverandør man har kjøpt tjenester fra etter kontakt via Anbudstorget, får man et valg om man vil publisere denne med fullt navn eller om man ønsker å anonymisere omtalen.

I de tilfeller man har valgt å anonymisere omtalen, vil ikke anbudstorget videreformidle eller gi tilgang til dine personopplysninger til tredjepart. Det vil kun være ansatte i Anbudstorgets administrasjon som vil ha tilgang til disse.

Personopplysninger

Når man legger ut et oppdrag via Anbudstorget, vil relevant kontaktinformasjon bli videreformidlet til aktuelle leverandører i vår database som samsvarer med de bransjer/fylker som er oppgitt i forespørselen. Utover dette, vil ingen personopplysninger videreformidles eller distribueres til samarbeidspartnere eller tredjepart. Personopplysninger vil bli utlevert til offentlige myndigheter når dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller opplysningsrett.