Anleggsgartner - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Anleggsgartnere

Antall leverandører

770

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Planering, Hagestell, Natursteinsmur, Steinlegging, Hageplanlegging, Hagedesign, Snømåking, Gressplen

Trenger du å få orden på hagen din? Ny gressplen eller støttemur? Steinlagt oppkjørsel? Våre anleggsgartnere kan hjelpe deg med dette og mye mer. Spar tid og penger ved å legge ut jobben som ett anbud hos oss! Få tilbud fra flere anleggsgartnere i ditt nærområde!

Siste firmaomtaler for Anleggsgartnere

Fosen Anleggservice AS

Anleggsgartner

Når vi avtaler drenering med isolering og grunnmursplate/knotteplast forventer vi at hele jobben inngår i pristilbudet. Dette selv om det er best å la ny fylling av pukk sette seg og gjøre ferdigstilling mot mur etter noen måneder, når massen har sunket. I ferdigstilling mot mur legger vi tilskjæring av knotteplast, listing av knotteplast mot mur og rimelig utjevning av fyllmasse mot muren. Det viste seg at Fosen Anleggservice anser slik ferdigstilling som tilleggsarbeid. De sier de skal komme tilbake til våren, etter at massene har satt seg for å ferdigstille, men da må vi betale for dette, som ekstraarbeid. Vi kommer ikke til å ha Fosen Anleggservice til å gjøre noe ekstraarbeid hos oss, det er helt uaktuelt ut fra den erfaringen vi har hatt med dem. Vi vil gjøre andre kunder oppmerksomme på at dette firmaet anser montering av knotteplast mot mur som tilleggsarbeid nå de har gitt tilbud på drenering rundt hus.

Fosen Anleggservice klarte å grave av vannledningen inn til huset to ganger. De gravde over naboens kloakkrør. Toppen er vel at de gravde over vår kloakkledning uten å se det, satte opp isolasjon og knotteplast og dermed stengte kloakken fra huset. Og de nektet på at de hadde gjort det. Vi måtte leie pumpebil og rørinspeksjon med kloakk-kamera og vise dem film som påviste at de hadde blokkert kloakken. Da gravde de opp igjen og reparerte. Vi hadde hatt blokkert kloakk i mange dager (hvem kunne virkelig tro at de hadde blokkert kloakken med isolasjon og knotteplast?) og vi fikk ekstra dager med graving rundt huset. Vi fikk også tilleggsutgifter som de ikke dekket.

Vi ble selvfølgelig uenige om hvilket arbeid som inngikk i tilbudet og hva som var å anse som ekstraarbeid. På befaringen før avtale ga Fosen Anleggservice inntrykk av å ha god kunnskap og erfaring med drenering av vår type grunnmur (tørrmurt). Vi valgte Fosen Anleggservice framfor andre tilbydere til tross for at de hadde en høyere meterpris, fordi de tilsynelatende hadde erfaring som tilsa at de kunne gjøre en god jobb. Det viste seg at erfaringen ikke var som de hadde gitt inntrykk av og at prisen ble vesentlig høyere enn vi var blitt forespeilet. Dette skyltes bl a dårlig kartlegging og manglende planlegging fra Fosen Anleggservice’ side uten at de tok ansvar for noe av dette selv, - vi var nødt å dekke mye merarbeid. At de ba om tilleggsbetaling når de måtte leie vannpumpe fordi det regna i grøfta om høsten er også et eksempel på et urealistisk pristilbud. Det var mange punkter i fakturaene vi var uenige om, og vi måtte diskutere mye før de ga etter på noen av punktene. Frustrerende tidsbruk. Kunder må være oppmerksomme på hva som inngår i avtalt arbeid og hva Fosen Anleggservice fører opp som ekstrautgifter, vi måtte følge opp nøye for at ikke regninga skulle bli det dobbelte av hva de hadde gitt i tilbudet. - Kari Merete Andersen

1.0 1.0 2 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Anleggsgartner

2 skyvedører skulle bygges inn i vegg og erstatte to vanlige dører.
De to polske snekkerne som utførte jobben var dyktige og nøyaktige, noe som ga et godt helhetsinntrykk. Hver dag mens jobben ble utført ryddet de også pent opp etter seg.
Det ble først forlangt delvis betaling før start, noe jeg ikke var villig til. Vi ble enige om at jeg betalte for dører og karmer; mot kvittering da det ble kjøpt inn og ved avslutting av jobben skulle det betales for arbeidet.
Det ble kjøpt inn og montert en feil ramme til den ene døren, noe som gjorde at ny dør måtte kjøpes og settes inn. Jeg ble ikke informert før jeg fikk en ekstra regning på døren som ikke tilsvarte verken kvalitet eller størrelse i forhold til min bestilling. Nyttet ikke å argumentere – jeg måtte betale, noe som ødela det positive helhetsinntrykket. - A. Hansteen

3.7 3.7 20 Omtaler

Erik Krog Maskinservice

Anleggsgartner

Han har fulgt opp og levert papirer i kommunen, så langt veldig fornøyd! For tidlig å skrive noe mer. - Jack

4.7 4.7 5 Omtaler

Tomasz Bygg AS

Anleggsgartner

Topp arbeid og hurtig utført! - Jon Bratseth

5.0 5.0 2 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Anleggsgartner

W.R construction var på befaring og gav gode råd samt en konkurranse dyktig pris. Lederen prater god og tydelig engelsk. De malte badet mitt etter avtale, skiftet vask og endret elektrisitet for et nytt speil. De gjorde alt over en helg når jeg var bortreist. Han var rask på tilbakemeldinger om jeg hadde spørsmål. De lovet å være ferdige når jeg kom tilbake fra tur, og det klarte de jammenmeg uten å forstyrre naboer. De malte også innsiden av døren og anskaffet ekstra sparkel uten ekstra kostnad. Meget bra service! Jeg har et gammelt bad som trengte et løft og resultatet ble bedre enn forventet.

Det eneste jeg kan påpeke er at speilet med integrert lys ble montert for høyt opp grunnet det elektriske som ikke kunne flyttes. Her skulle jeg ønske de kommuniserte dette til meg før arbeidet var ferdig, men leder kommer tilbake å fikser det uten ekstra kostnad.

Jeg kan varmt anbefale W.R construction! - Mia Jacobsen

5.0 5.0 20 Omtaler

Unisbyggservise Tomas Kutra

Anleggsgartner

Veldig flink og ryddig! Rask levering og god kvalitet! Hyggelig og lett å anbefale! - Audhild Kaarstad

5.0 5.0 1 Omtale