Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om DK Renhold
Et godt renhold er en fornuftig, og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Fleksibel aktør
Vi kartlegger kundens behov og tilpasser deretter en løsning som begge partner er fornøyd med.

Totale løsninger
Vi tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomheter. Alle tjenestene er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Konkurransedyktig pris
Vi tilbyr konkurransedyktig pris uten å redusere kvaliteten eller servicetilbudet! Vi sikrer deg den beste servicen og høyeste kvaliteten!


Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Omtaler
  • Pris
    4.9
  • Kvalitet
    5.0
  • Service
    5.0