Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring Drammen

- Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i 76 ulike bransjer - Helt gratis og uforpliktende!
Trenger du Rengjøring i Drammen? Anbudstorget hjelper deg å få god pris fra Rengjøring i Drammen. Det er GRATIS og uforpliktende for deg som forbruker.
39 lokale leverandører som leverer Rengjøring tjenester i Drammen.

Få hjelp til renhold

Har hverdagen blitt litt tung? Strekker ikke tiden til? Eller er det å vaske og stelle i hjemmet rett og slett det kjedeligste du vet om? Da kan det være en god idé å finne noen gode løsninger som avlaster deg litt. Skaff deg vaskehjelp, så får du plutselig litt bedre tid.

Det er ingen hemmelighet at mange av oss gjerne skulle sett at døgnet hadde mer enn 24 timer. Ofte blir ukene så fulle av planer at det rett og slett er vanskelig å få til alt. Det kan gå utover hvordan boligen ser ut. Heldigvis finnes det mange som tilbyr ulike tjenester som kan gjøre det litt enklere for oss.

 

Renhold

Det er til tider ganske kjedelig å gjøre rent, men det må gjøres. Det er en av de mange pliktene som ukentlig står på gjøremålslista. Et godt renhold er viktig for at man skal ha det bra. Det er ingen som får det spesielt trivelig hvis omgivelsene er møkkete og rotete. Men hva skal man gjøre hvis tiden rett og slett ikke strekker til? Da må man kjøpe seg tjenesten! Det finnes heldigvis mange som driver med renhold, og som gjerne tar seg en tur til ditt hjem.

Det er ikke nødvendigvis slik at man vil ha noen til å alltid ta seg av vaskingen, men at man får litt hjelp innimellom. Det kan i hvert fall være greit å vite om at det finnes noen som kan gjøre dette for deg, i tilfelle du plutselig får lyst til å bruke fritiden din på noe annet enn å vaske vinduer og andre overflater.

 

Rengjøring

Gulvet må vaskes, rommene må støvsuges, klesvasken må tas, kjøkkenet må skrubbes, badet må klores, vinduene må pusses – lista er lang. Rengjøring av boligen omfatter veldig mye, og det er noe vi bruker en hel del tid på. Noen vasker kanskje litt hver dag, mens andre liker bedre å «samle det opp».

Mange av oss søker enklere løsninger når det kommer til rengjøring og renhold. Vi lurer på om det finnes et magisk vaskemiddel, vi søker opp hvordan vi blir kvitt de vanskelige flekkene, og vi kjøper gjerne produkter som lover oss at hverdagen og rengjøringen blir en hel del enklere. Stort sett ender vi opp med å ha brukt mye penger for lite – vi ender opp med at vaskingen likevel stjeler store deler av fritiden vår.

Det finnes selvfølgelig noen som synes vasking er gøy, men det er nok ganske så få. Dessuten er det slik at selv de som tenker at det er helt ålreit å vaske og rydde, de har samtidig andre ting de mye heller skulle brukt tiden på. Det er nå en gang sånn at døgnet har et gitt antall timer, så ingen av oss kan rekke absolutt alt.

Siden den berømte tidsklemma er et faktum for mange av oss, er det allerede en høy prosentandel som har forstått at de må sette bort noen av de mange gjøremålene. Rengjøring er trolig noe av det mest populære å betale andre for å gjøre for oss. Dermed finnes det også mange tilbydere på markedet, som mer enn gjerne stiller opp når vi trenger dem.

Hvis du synes rengjøringen tar for mye tid og hvis du i tillegg har gått lei av å søke etter disse «magiske vaskemetodene», så kan du vurdere å finne deg en fast vaskehjelp. Eller eventuelt en du kan ringe til innimellom, de gangene livet bare blir litt for mye for deg.

 

Få hjelp av en renholder

Det finnes store vaskefirmaer som tilbyr mange gode tjenester til både private og bedrifter. Det finnes også mange personer som driver for seg selv, og tilbyr tjenester innen renhold. I nyere tid har det også kommet moderne tilbydere, som for eksempel gir deg muligheten til å bestille en slags «skreddersydd» rengjøring via en app på mobiltelefonen din. Det er selvfølgelig også noen som bruker bekjente til å få rengjort, ofte blir nok dette da svart arbeid. Med mindre du bare får hjelp av noen uten å betale dem, selvfølgelig.

Hvis du ønsker å få hjelp fra en renholder, kan det være lurt å ha funnet ut av hva du ønsker å ha gjort i forkant. Du gjør lurt i å ha en viss anelse om når og hvor ofte du ønsker at en renholder skal komme, og du kan gjerne ha skrevet en liste over hva som er viktig for deg. For noen er det for eksempel helt uviktig å få vasket vinduene, mens for andre er dette kanskje noe av det som står øverst på gjøremålslista.

 

Trenger du vaskehjelp?

Det finnes de som synes det høres helt idiotisk ut å skulle ha vaskehjelp, noen mener rett og slett at dette er noe man må klare selv. Hvis man har god tid og synes det er helt greit å vaske selv, så trenger man selvsagt ingen vaskehjelp. Men for noen kan det faktisk lønne seg å få hjelp til dette. Noen har for eksempel muligheten til å jobbe mer, og dermed tjene mer, hvis de setter bort rengjøringen til noen.

Det er opp til hver og en å finne ut av hvordan man vil ha det i hverdagen, men hvis du er en av de som stadig har tenkt at du sulle hatt noen til å hjelpe deg, er det kanskje på tide å faktisk gjøre noe.

Det kan i hvert fall ikke skade å undersøke litt, da vil du fort finne ut av om det med vaskehjelp er noe for deg. For noen blir det selvsagt for kostbart å ha en fast vaskehjelp, men for veldig mange er det verdt det. For en del kan det bety at de enten får jobbet mer eller at de får brukt mer tid med barna sine – noe som er veldig viktig og betydningsfullt.

 

Flyttevask

Det finnes nok mange som faktisk aldri har vurdert å ha en vaskehjelp, men de fleste har nok tenkt på å få hjelp til flyttevasken.

En flyttevask er en mye større rengjøringsjobb enn å for eksempel skulle vaske huset før helgen. En flyttevask må gjøres nøye – de som flytter inn skal faktisk være fornøyde med boligen når de kommer. I tillegg ønsker de fleste å bruke tiden og energien sin på å få det slik de ønsker i det nye hjemmet.

Det kan være veldig dumt å forsøke å ta flyttevasken selv hvis dette fører til at man får klager, og deretter må gjøre det på nytt eller at man da må skaffe hjelp. Dette kan koste mye penger og mye tid. Et godt råd er derfor å tenke at man alltid skal kjøpe flyttevask som en tjeneste, det vil du trolig bli fornøyd med i etterkant.

Det finnes veldig mange firmaer som tilbyr flyttevask, og ofte beregnes prisen ut fra hvor stor boligen er. Pass på at du tar kontakt med firmaer i god tid før rengjøringen må gjennomføres, det hender at det er stor pågang og en flyttevask er ikke akkurat noe man kan utsette.

 

Husvask

Ofte er det kanskje slik at man vasker litt her og litt der. Altså at man vasker på kjøkkenet på mandag, og badet på tirsdag. Men noen ganger har man behov for en skikkelig husvask – da skal alt vaskes på en og samme dag. I hvert fall hender det at man vil ha utfør en større rengjøring i løpet av kort tid. Et eksempel på dette er før høytider – mange ønsker at huset skal være skinnende rent før jul og påske.

En slik husvask krever sitt, både av krefter og tid. Mange gir opp før de er i gang, mens andre lar husvasken omtrent ta knekken på dem. De er totalt utslitt når jula kommer, fordi de har pusset, skrubbet, vasket, gnukket og gnidd. Neste gang du har et større vaskeprosjekt på lista di, kan du vurdere om dette er noe du skal få hjelp til. Husk på at pågangen hos de ulike firmaene ofte er mye større rett før høytider og ferier, så pass på at du er ute i god tid.

 

Vask av vinduer

Alle vet hvor ufattelig kjedelig (og vanskelig) det er å pusse vinduene. Det er krevende og det tar mye tid. Likevel så må det jo gjøres da, i hvert fall innimellom – og hvis man ønsker å se gjennom rutene sine.

Vinduene må vaskes på begge sider, det betyr at man også må ut for å få vasket dem. Når det er kaldt, så er det lite som frister mindre enn å gå ut for å pusse vinduer. Og når det er varmt, så blir det kanskje ekstra slitsomt å pusse i vei på rutene. Det er derfor genialt å kunne sette bort vas av vinduer til noen andre. For det første så er hushjelpen mye bedre på det – de kan det faktisk, og for det andre så slipper man å grue seg i flere uker før man så bruker mye tid på det. Det er ikke alltid resultatet blir så utrolig bra heller. Mest sannsynlig vil et vaskebyrå gjøre jobben mye mer effektivt og nøyaktig enn du klarer selv også.

Neste gang du kjenner at du hverken har tid eller lyst til å vaske vinduene dine, burde du finne frem til et rengjøringsbyrå som kan hjelpe deg med dette. Det trenger ikke koste så altfor mye heller, de som kan det gjør det mye fortere enn det du ville ha gjort.

 

Få hushjelp av et vaskebyrå!

Det fine med vaskebyråer er at de har ulike løsninger og kanskje ulike «pakker» man kan velge. Det betyr at du kan få akkurat hvor mye eller hvor lite hjelp du ønsker. Du trenger ikke å ha en hushjelp som gjør akkurat det samme som hushjelpen til naboen din, du kan skaffe deg en som utfører den jobben du vil ha gjort.

Hverdagen blir litt enklere med en hushjelp fra et vaskebyrå. Da får du bedre tid til å gjøre ting du liker å drive med, samtidig som hjemmet ditt alltid holder høy standard. Finn ut hva du vil ha gjort og ta deretter kontakt med et vaskebyrå. Innen kort tid kan du ha en hushjelp som stiller opp for deg.

 

Velg seriøse firmaer med renholdskort

Som med de fleste ting, har man også hørt noen skrekkhistorier om noen som har leid inn et vaskebyrå eller vaskehjelp. Stort sett går det veldig fint uansett hvor man kjøper tjenesten sin fra, men et godt råd er å alltid gå for de seriøse firmaene. Det kan selvsagt hende at disse er noe dyrere i prisen, men det gjør deg tryggere på at du får en god tjeneste helt uten problemer.

I renholdsbransjen er det slik at renholdere kan få et slags ID-kort, dette kortet skal blant annet være til hjelp slik at kundene kan identifsere personen. Ved at renholderen bærer et slikt kort, vet man også at vedkommende faktisk kommer fra firmaet man betaler til. Det finnes en del forskrifter og regler som renholdsbransjen må forholde seg til, og det er blant annet arbeidstilsynet som passer på at alt går riktig for seg.

Spesielt eldre mennesker synes det er viktig at rengjøringspersonell bærer de nevnte kortene. På et ID-kort kan man da lese hvem renholderen er og hvor personen jobber. Dette er også et tiltak som bidrar til å forhindre svart arbeid, noe som dessverre er utbredt i renholdsbransjen.

 

Velg et vaskebyrå som jobber hvitt

De fleste er klinkende klar over at det er dumt å velge svart arbeid, men en påminnelse kan likevel være greit. Det kan koste deg dyrt å velge svart rengjøringshjelp, og det kan også føre til at du får en tjeneste som ikke er god. Da hjelper det ikke at du har spart noen kroner.

Velg et vaskebyrå som jobber hvitt, det lønner seg for deg i tillegg til at det er til god hjelp for bransjen.

 

Få pris på renhold og vaskehjelp

Det er dumt å velge en tjeneste innen renhold uten å ha sjekket litt ulike priser. Hvis du har bestemt deg for å få litt hjelp til å gjøre lista over gjøremål litt kortere, er det på tide å skaffe pristilbud. På Anbudstorget er det registrert renholdsbedrifter fra hele landet, som brenner for de de driver med! 

Legg ut renholdsoppdraget på anbud og la renholderne konkurrere om å få deg som kunde. Du velger det tilbudet du liker best. Lykke til!

 

Sammenlign renholdsfirmaer

Husk at det lønner seg å innhente flere tilbud slik at du kan sammenligne disse. Hvis du sammenligner både tjenesten renholdsfirmaene tilbyr og prisene de foreslår, da vil du fort finne «den beste». Du finner både den beste tjenesten og du har muligheten til å velge den prisen du liker best. Det kan du spare penger på.