Hvit Hanske

0

Ingen Omtaler
Her på Hvit Hanske, er vi opptatt av å yte vårt beste for å realisere dine drømmer. I samarbeid med andre firmaer, gjenn.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Hvit Hanske hjelpe deg med
Her på Hvit Hanske, er vi opptatt av å yte vårt beste for å realisere dine drømmer. I samarbeid med andre firmaer, gjennomfører vi et variert utvalg av tjenester innenfor bygg og anlegg. Vi ønsker å finne den beste løsningen i arbeidet om å virkeliggjøre dine ideer, med fokus på presisjon og effektivitet. Ved å utnytte eiendommens fulle potensial ønsker vi å øke dens verdi. Dette gjøres ved å forbedre ergonomi og vise til nye løsninger, som er vår spesialitet.

Internasjonalt har vi vært i markedet siden 2008, men først i 2014 startet vårt arbeid i Norge. Til nå har vi forbedret hus, hager og kontor både i områder nær Oslo og Drammen.

Hva kan vi hjelpe med?

Kostvurdering
- Oppussings – og byggeprosjekter er som regel langvarige og krever mye planlegging. Som vår kunde, skal du ha tilgang en helhetlig kostvurdering av alle: bygge, renholds og renovasjonsprosesser din eiendom eller prosjekt

Entreprenørtjenester
- Snekring

Husbygging på skjellettstruktur samt garasjer og altaner
Montering og demontering av alle typper mobler for eksempel: kjøkken, garderober og hagemøbler
Konstruering av bærende og skillevegg (utvendig og innvendig), montering av gipsplater, forskaling samt legging av laminatgulv.
Lager også hagemøbler (bord og stoler/liggestoler), hagegynger, sandkasser og lekeplasser etter forespørsel.

Renholdstjenester
- Daglig Renhold
- Hovedrengjøring
- Flyttevask

Spesialrenhold
- Vi også gjøre tilpassede renholdstjenester med individuell verdivurdering til:

Produksjon områder
- Lagerhuser
- Gangveier
- Rengjøre fasaden, arbeidet med støttebein og høyde
- Rengjøring og fjerning av urenheter fra tak og takrenner
- Vaske tepper og møbeltrekk
og mye mye mer...

Når du velger Hvit Hanske, kan du bli sikker at det hele arbeidet skal bli gjennomført i henhold til de norske standardene og ved bruk av kun de beste materialene.

Nøl ikke med og kontakt oss, for en uforpliktende vurdering av prosjektet ditt. Ta kontakt, så realiserer vi drømmene dine - eller gjør hverdagen mye enklere.

Mvh Hvit Hanske