Bedriftsrådgivning

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Siste firmaomtaler for Bedriftsrådgivere

Randi Westlye

Omtalte: Caranda Invest

"Lett å komme i kontakt med firmaet med sms. Oppdraget ble utført raskt etter avtale."

5.0 5.0

Ram

Omtalte: Iranord Mike Ariani

"Oppgaven ble fullført med god kvalitet og i tide.Mike er en fantastisk person å jobbe med.Mike er flittig, dyktig og ærlig. Han er gjennomsiktig, vennlig, hardtarbeidende og villig til å hjelpe. Han vil ikke gi opp før han er fornøyd med forventet kvalitet på utført arbeid."

5.0 5.0

Randi Aamodt

Omtalte: Bovg Eiendomsservice AS

"Firmaet lå i det høyeste prissjiktet, og det tok også litt tid før de sendte inn tilbud etter at de hadde meldt sin interesse. Men dette reflekterer at det en del svært billige aktører på markedet, timeprisen deres var ikke spesielt høy. Jeg synes de ga et tillitsvekkende og kompetent inntrykk på sine nettsider, og dette ble bekreftet i kontakten med dem. Det gikk greit å sette opp en avtale med evt. tilleggsarbeider og avtalt timepris. Oppdraget var å male to vegger hvor det trengtes stillas, det ene nesten 10 meter høyt. De utførte arbeidet i god tid før fristen og uten problemer av noe slag. Vi hadde god, løpende kontakt om tilleggsarbeider som burde gjøres, disse ble utført uten problemer. Det er selvfølgelig for tidlig å vurdere holdbarheten av en malerjobb når den nettopp er utført, men alt ser veldig fint ut, og de ryddet opp alt etter seg. Naboene hadde ingen ting å klage på. Jeg vil derfor absolutt anbefale Bogv for lignende oppdrag, og jeg ville ikke ha noen betenkeligheter med å engasjere dem til andre jobber. Etter min mening er det flere fordeler med å benytte et litt lokalt firma. De vil ha et rykte å ivareta i området. "

4.7 4.7

Ingrid Lind Rabben

Omtalte: Bovg Eiendomsservice AS

"Kan anbefale BOVG på det varmeste. Rask og god kommunikasjon og oppfølging og fagmessig utførelse av god kvalitet. Følger opp ting på eget initiativ og foreslår gode løsninger. Alle vi var i kontakt med var superhyggelige, tillitsvekkende og imøtekommende. Ligger i det øvre prissjiktet, men verdt det! "

4.7 4.7

Charlie Bakkelund

Omtalte: Bovg Eiendomsservice AS

"BOVG SITT ARBEID I BØDALEN.

Hei. Vil bare få takke for en topp utført jobb for oss i sommer, utført av firmaet BOVG. Representanten var meget servicemindet og hyggelig. Han oppfattet alle våre ønsker, som han og hans team utførte med flid. Vi hadde en god dialog hele veien. Det ble sendt foto, som viste hage og planter. Vi har en stor hage som ble meget godt ivaretatt, og det var en glede å komme hjem igjen til den igjen. Vi vil fortsette å bruke BOVD, og har spredd denne gode nyheten i vårt nettverk.
Med vennlig hilsen Charlie Bakkelund.."

5.0 5.0

Kjell Audun Holestøl

Omtalte: Iranord Mike Ariani

"Veldig fornøyd med jobben Iranord gjorde!
Leverte et godt anbud og kunne starte raskt. Mike er utrolig hyggelig og gjorde en glimrende jobb hos oss. Anbefales. "

5.0 5.0

Våre Bedriftsrådgivere har:

4.4 4.4 I gjennomsnitt kunderating basert på 7 omtaler
Har du en bedrift eller organisasjon som står ovenfor en utfordring som ikke er lett å tilnærme seg? Da har du sannsynligvis behov for en bedriftsrådgiver. Bedriftsrådgivning er en veldig bred bransje og det er mange problemstillinger de kan hjelpe deg med. De vanligste problemstillingene en bedriftsrådgiver kan hjelpe deg med er:
  • Strategi, styrearbeid, ledelse, ansettelser og organisering.
  • Markedsføring og salg.
  • Økonomi og finanisering.
  • Miljø, HMS og intern kontroll.
Beskriv dine behov hos oss i ett anbud og få tilbud fra flere av våre leverandører. Ved å bruke Anbudstorget kan du sikre deg den beste bistanden til riktig pris. Spar tid og penger når du trenger bistand!