Bedriftsrådgivning

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Siste firmaomtaler for Bedriftsrådgivere

Erik Borge

Omtalte: Lidikauskas

"Kom når avtalt, utførte helt flott."

4.7 4.7

Nils Audun Bjørnevik

Omtalte: Rogaland Gartnerservice AS

"Utført som avtalt, til en brukbar pris."

4.0 4.0

Ali Reza

Omtalte: Pars Bygg AS

"Tommy er en veldig hyggelig kar med mange års erfaring. Fikk den oppfølgingen som skulle til og hans firma leverte. Resultatet er ganske bra og jeg er veldig fornøyd. Anbefaler Pars Bygg AS. "

5.0 5.0

Zorn

Omtalte: Iranord Mike Ariani

"Vi letet lenge etter et firma som kunne påta seg oppdraget med oppussing av hele vår leilighet. Mike og hans team stilte opp på befaring og ga oss fast pris på hele oppdraget. Deres pristilbud var den beste vi fikk av alle andre konkurrenter. Mike virket en kunnskapsrik person og utvekslet ideer om hvordan tiltaket best kan løses. Ettet samtale med Mike bestemte vi oss for å velge det firmaet. De var veldig effektive med p gjennomføre arbeidet. Oppdraget var veldig kompleks, for det måtte fjernes to lag med tapet, før det kunne sparkles og males. Disse fagpersonene tok det som en utfordring og arbeidet effektivt og var pliktoppfyllende. Etter at leiligheten var malt, ble alt gammel parkett fjernet og erstattet med nytt. Det dukket opp mer arbeid og Mike og hans team var behjelpelig med å få fikset det også. Utrolig dyktige fagfolk som tar arbeidet sitt på alvor. Anbefaler på det sterkeste til alle som ønsker seriøse fagfolk til konkurransedyktige priser. "

5.0 5.0

Hajrah Karim

Omtalte: Iranord Mike Ariani

"Elendig utført! Kan ingenting."

1.0 1.0

Helge Himle

Omtalte: Lidikauskas

"Veldig bra utført arbeid. Det var profesjonelt utført, og han tok oppgaven på kort varsel. Vil helt klart benytte han til lignende oppdrag en annen gang"

5.0 5.0

Våre Bedriftsrådgivere har:

4.4 4.4 I gjennomsnitt kunderating basert på 7 omtaler
Har du en bedrift eller organisasjon som står ovenfor en utfordring som ikke er lett å tilnærme seg? Da har du sannsynligvis behov for en bedriftsrådgiver. Bedriftsrådgivning er en veldig bred bransje og det er mange problemstillinger de kan hjelpe deg med. De vanligste problemstillingene en bedriftsrådgiver kan hjelpe deg med er:
  • Strategi, styrearbeid, ledelse, ansettelser og organisering.
  • Markedsføring og salg.
  • Økonomi og finanisering.
  • Miljø, HMS og intern kontroll.
Beskriv dine behov hos oss i ett anbud og få tilbud fra flere av våre leverandører. Ved å bruke Anbudstorget kan du sikre deg den beste bistanden til riktig pris. Spar tid og penger når du trenger bistand!