Blikkenslager

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Kategorier Blikkenslagere

Antall leverandører

362

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Beslag, Fasadearbeid, Mantling, Pipebeslag, Pipehatt, Takrenne, Taktekking, Ventilasjon

Siste firmaomtaler for Blikkenslagere

Trond Larsen

Omtalte: Moe Bygg AS

"Meget fornøyd, alt ble utført som avtalt og med opprydding når jobben var ferdig. Hyggelige folk. Kan anbefales "

5.0 5.0

Joel

Omtalte: His Håndverker Industri Service Thomas Lauritzen Molid

"Thomas er kjempehyggelig, profesjonelle, detaljert orientert, effektiv, fleksible og lett å kommunisere med. Han utførte snekker arbeid hos oss ved å montere ny dør. Arbeidet som ble utført er meget bra qualitet og vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjørt. Kan anbefales på det varmeste. "

5.0 5.0

Ulrikke Smith

Omtalte: Sam Tak AS

"Sam Tak har gjort jobben med å legg takpapp og takrenner på en rask, profesjonell og ryddig måte. De holdt seg til avtalen og var informative underveis i arbeidet. Veldig glad for at jeg valgte Sam Tak."

4.7 4.7

Bjørn Ove Sommerbakk

Omtalte: Tkbyggservice AS

"Trengte hjelp for å få satt inn noen vinduer. Virker som firmaet har 1 flink snekker og en del som ikke kan så mye. Jeg oppdaget at arbeid ble gjort teknisk feil og som da måtte rettes på igjen. En del dårlig håndverk som også måtte rettes på. Rettingen måtte også rettes på.. måtte følge med på alt.
"

2.3 2.3

Haakon Larsen

Omtalte: His Håndverker Industri Service Thomas Lauritzen Molid

"Fjerning og legging av ny parkett. Perfekt utført arbeid. God og riktig pris. Meget hyggelig og ordentlig. Absolut til å stole på. Min beste håndtverkeropplevelse."

5.0 5.0

Espen Winther Knudsen

Omtalte: Ugo Bygg AS

"Fornøyd med pris og fremdrift på prosjektet. Hyggelig og imøtekommende. Selve sluttresultatet bar preg av noe slurv. Men når det var påpekt kom de tilbake og utbedret resultatet. Totalt sett fornøyd."

3.7 3.7

Våre Blikkenslagere har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 88 omtaler
Har du noe arbeid med beslag du trenger hjelp med? Våre blikkenslagere kan hjelpe deg med nesten alt av takrenner, fasader og ventilasjonskanaler. Mange av våre leverandører er også dyktige taktekkere som kan hjelpe deg med totalrenovering av tak. Beskriv dine behov som ett anbud hos oss og få flere tilbud fra blikkenslagere i ditt område. Spar tid og penger når du vil finne den rette leverandøren for deg!