Blikkenslager - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Kategorier Blikkenslagere

Antall leverandører

330

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Beslag, Fasadearbeid, Mantling, Pipebeslag, Pipehatt, Takrenne, Taktekking, Ventilasjon

Siste firmaomtaler for Blikkenslagere

Key Construction AS

Blikkenslager

Jeg er veldig godt fornøyd! - Sissel Jenssen

5.0 5.0 1 Omtale

Karol Bygg og Renovering

Blikkenslager

Dette var et godt valg for meg, disse gjorde en flott jobb, absolutt til å stole på,de gjorde også en tilleggsjobb for meg,la ny Pergo + listing av stue og kjøkken,veldig bra. Skal bruke disse i ettertid. Anbefales. - Bjørn Ingar Sellesbakk

5.0 5.0 4 Omtaler

Bergans Mekanikk AS

Blikkenslager

De kom til avtalt tid, gjorde jobben raskt og ordentlig. Prisen ble som avtalt og vi er fornøyd.

Anita og Ken - Anita Solheim

5.0 5.0 7 Omtaler

Mix-Max AS

Blikkenslager

Vi er meget fornøyd med utført arbeid i vår utvendige kjellertrapp. Sprekker i yttermuren ble reparert og muren pusset. Deretter ble kjellertrappen fliselagt.
Rydding var upåklagelig. Firmaets leder kom innom daglig for oppfølging.

Stavanger 22. juni 2019
Rudolf Paul - Rudolf Paul

4.7 4.7 12 Omtaler

Anlegg og Male Expert Singh Marcelo

Blikkenslager

Arbeidet ble utført i løpet av en periode på 5 uker – mellom slutten av april 2019 til begynnelsen av juni 2019. Arbeidet startet opp som avtalt, og ble ferdig på avtalt tid. Det har vært korte og lengre pauser underveis – bl.a. som følge av vær, bestilling av varer etc.

Personene som har utført arbeidet (med Michael Hoka i spissen) har jobbet med god faglig kvalitet og presist i forhold til det vi har avtalt og kontraktsfestet. Endringer som har blitt gjort underveis har også blitt godt ivaretatt. Jeg har fått gode ideer til hva jeg bør gjøre og ikke bør gjøre.

I et så stort prosjekt er det ikke uvanlig at man støter på misforståelser og at det oppstår uenigheter. Dette har også skjedd i dette prosjektet. Men vi har landet på løsninger som jeg stort sett er fornøyd med.

Arbeidet lå hele tiden i forkant av betalingen. Dette fungerte bra og det gav en god trygghet for videre fremdrift. All betaling er utført via kontotransaksjoner i bank.
Da prosjektet ble ferdig betalt, var det i henhold til avtalt pris, samt de tillegg vi ble enige om underveis i prosessen.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet. Det gjenspeiler godt håndverk, god kvalitet og et godt helhetsinntrykk. - Athar Akram

5.0 5.0 7 Omtaler

Din Taklege AS

Blikkenslager

Veldig pålitelige og grundige. Kan absolutt anbefales. - Gro Lisbeth Malerbakken

5.0 5.0 5 Omtaler

Våre Blikkenslagere har:

4.6 4.6

I gjennomsnitt kunderating basert på 88 omtaler
Har du noe arbeid med beslag du trenger hjelp med? Våre blikkenslagere kan hjelpe deg med nesten alt av takrenner, fasader og ventilasjonskanaler. Mange av våre leverandører er også dyktige taktekkere som kan hjelpe deg med totalrenovering av tak. Beskriv dine behov som ett anbud hos oss og få flere tilbud fra blikkenslagere i ditt område. Spar tid og penger når du vil finne den rette leverandøren for deg!