Catering

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Catering

Antall leverandører

55

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Buffeter, Firmalunsj, Koltbord, Mat til arrangementer, Møtemat, Overtidsmat, Snitter, Tapas

Siste firmaomtaler for Catering

Elisabeth Paulseth

Omtalte: I&D Renhold Ingrida Povilaitiene

"Rimelig vask - god kvalitet :-). Seriøs. "

5.0 5.0

Hans Oppegård

Omtalte: Cesar Ballesteros Dominguez

"Rask og flink,anbefales."

5.0 5.0

Hiri

Omtalte: Sleifmans Oppussing

"Anbefaler på det sterkeste. Monterte et nokså vanskelig og krevende Epoq-kjøkken til avtalt tid og pris. God kommunikasjon hele veien og har vært veldige behjelpelig med alle utfordringer underveis. "

5.0 5.0

Seline Saxebøl

Omtalte: Clean Art

"God pris og enkelt å komme i kontakt med renholder. Minus for at hun etter avtalt oppdrag ønsket å legge til bensinpenger. Før avtale sa hun at hun ville vaske fredag og at hun hadde lørdag og søndag tilgjengelig hvis hun ikke ble ferdig. Fredag ringte hun meg og mente at jeg måtte vaske gulvet selv da hun ikke trodde hun rakk alt. Endte opp med å betale avtalt pris mot at hun vasket hele leiligheten.

Resultatet ble helt middels. Personlig hadde jeg ikke levert fra meg leiligheten slik (men jeg er nok ganske nøyaktig). Jeg vasket litt selv før overtakelse av leiligheten, selv om det var noe arbeid igjen ble utvasken godkjent. Fant forresten skitne kluter og håndklær flere steder i leiligheten. Hun sa hun hadde eget utstyr, men hadde da brukt mitt. Fant også oppvaskbørsten skitten liggende oppå toalettet, vil helst ikke vite hva denne har vært brukt til... Hadde ikke brukt dette selskapet igjen. "

2.7 2.7

Øyunn Hedemann

Omtalte: Sleifmans Oppussing

"Kan ikke få anbefalt Sleifmans Oppussing nok! De er effektive, flinke, arbeidssomme og tar kommunikasjonen med kunden alvorlig. De kom til avtalte tider, spurte oss om alle valg før de gjennomførte dem, og var ferdige til avtalt tid. Virkelig verdt prisen! Etter en frustrerende oppussing med noen andre, valgte vi Sleifmans Oppussing til å montere vårt Epoq-kjøkken, og det angrer vi ikke et sekund på! Ville anbefalt dem til alle som ikke vil montere kjøkken selv."

5.0 5.0

Arild Slåtsveen

Omtalte: I&D Renhold Ingrida Povilaitiene

"Utførte jobben bra. Hyggelig folk og rask service. "

4.7 4.7

Våre Catering har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 11 omtaler
Lurer du på hvordan du skal ordne med mat til selskapet du planlegger? Drift av kantine på kontoret? Våre catering leverandører kan bistå med herlig mat til rett pris. Beskriv dine behov hos oss på Anbudstorget og få tilbud og menyer fra flere leverandører. Spar tid og penger når du skal velge tjenesten som passer deg best.