Entreprenør

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Kategorier Entreprenører

Antall leverandører

1340

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Boligstandsrapportering, Bygg og anlegg, Generalentrepriser, Nybygg, Rehabilitering , Renovering, Tilbygg, Veibygging

Siste firmaomtaler for Entreprenører

Jansen

Omtalte: A-Bygg & Fasade AS

"Raskt gjennomført."

5.0 5.0

Kevin Kylland

Omtalte: Najm Amro

"Jeg er meget fornøyd jobben Najm gjorde for meg! Han malte slipte ned veggene mine på soverommet (pga. Mange lag med maling fra tidligere eiere) for så å male de. Det som gjør at jeg anbefaler Najm videre og gir han 5 stjerner, er at han har et øye for detaljer. Han er genuint interessert i å gjøre en god jobb, samt at han kommer med gode forslag til hvordan ting kan bli bedre. Hos meg jobbet han lange dager for å bli ferdig i løpet av få dager, noe jeg satte stor pris på."

5.0 5.0

Linda Skogheim

Omtalte: Byggmester Borgar Bernhardsen AS

"Kom til avtalt tid. Gjorde jobben i henhold til avtale. Hyggelig og serviceinnstilt. "

5.0 5.0

Terje Ulvestad

Omtalte: Skog & Hageservice Tor Grimstad

"Tor er en hyggelig kar, og alt gikk bra helt til jeg ba om en spesifisert regning på jobben, i etterkant av å ha betalt opprinnelig samlet beløp. Dette var ikke noe problem - fikk jeg vite. Etter utallige purringer på mail, sms, og en telefonsamtale så har _ingenting_ skjedd. Fra oktober til januar!
Jeg mener, hvis man ikke kan levere noe - da sier man fra! Man ignorerer ikke kunden! Utrolig irriterende, og trist for Tor, som jeg opplevde som en trivelig fyr."

4.0 4.0

Stig Minsaas

Omtalte: David System AS

"Oppdrag greit gjennomført. Kunne vært mer presise i f.m. nøkkeloverlevering etter utført arbeid. OK timepris, men brukte kanskje litt mer tid enn forventet. "

4.0 4.0

Mari Berger Sveinsson

Omtalte: Kvartal Bygg AS

"Super service!!"

5.0 5.0

Våre Entreprenører har:

4.7 4.7 I gjennomsnitt kunderating basert på 301 omtaler
Har du ett omfattende byggprosjekt du ønsker utført? Da har du behov for en dyktig entreprenør! En entreprenør er ett felles begrep for byggmestere og fagfolk innen tekniske fag, som ofte tilbyr tjenester innenfor flere fag. Det er viktig å finne en entreprenør som passer til oppdraget, utlys jobben som ett anbud hos Anbudstorget! Du vil da motta tilbud fra flere dyktige entreprenører i ditt nærområde. Spar både tid og penger i søken etter den rette entreprenøren for prosjektet ditt!