Gulvsliping

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Gulvsliping

Antall leverandører

518

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Betongsliping, Lakkering, Oljing, Overflatebehandling, Parkettsliping

Siste firmaomtaler for Gulvsliping

Kristine

Omtalte: Hammoud Mega Renovering

"Veldig proffe og hyggelige håndverkere. Fleksible, kom til avtalt tid og arbeidet svært effektivt. Har revet, sparklet og malt kjøkken med veldig godt resultat. Gjør pent, ordentlig og presist arbeid og rydder etter seg. Er svært fornøyd og kommer til å bruke firmaet ved neste anledning også! "

5.0 5.0

Colette Smirou

Omtalte: Riktig Pris Bygg AS

"God dialog, problemfrie forberedelser. Alt skjedde etter skjema, og arbeidene ble tidligere ferdige enn antatt, flott utført. Kan absolutt anbefales, jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen."

5.0 5.0

Paulus

Omtalte: Schelbred Montering

"Bjørn er en veldig hyggelig og pålitelig håndverker. Kommer med egne ideer og forslag. Svært god kvalitet på utførelse av arbeid. Effektiv, holder ord og pris som avtalt og forventet.
Anbefales på det sterkeste og vi kommer nok til å bruke Bjørn igjen i fremtiden "

5.0 5.0

Martine Thuesen

Omtalte: King Bygg AS

"Kjempe fornøyd! Kunne komme samme dag og fikset alt som vi trengte hjelp med og kom med mange gode tips til videre. Kan absolutt anbefales! "

4.7 4.7

Harman Singh

Omtalte: Riktig Pris Bygg AS

"Vi brukte Riktig Pris Bygg AS til oppussing av 74 kvm leilighet. Snekkerarbeid, maling, gipsplater og gulvlegging ble gjort strøkent, til en konkurransedyktig pris. Spesielt imponert over kommunikasjonen underveis! Man blir fulgt opp på en meget god måte og en føler at jobben blir trygt utført. Kommer til å bruke de igjen og kan varmt anbefale de videre.

Mvh,
Dr. Singh"

5.0 5.0

Camilla Lilleøen Nordang

Omtalte: Hammoud Mega Renovering

"Hammoud Mega Renovering kom på befaring samme dagen jeg la ut jobben, ga tilbud, og startet jobben dagen etter. Han og kollegaen fjernet en svær bakerovn til avtalt tid og avtalt pris. Han er veldig hyggelig å samarbeide med, serviceinnstilt, god pris og godt arbeid utført."

5.0 5.0

Våre Gulvsliping har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 149 omtaler
Har du ujevnheter i gulvet du ønsker å ha rettet ut? Eller et slitt gulv du ønsker å fornye? Våre leverandører kan hjelpe deg med dette og mye mer! Leverandører av gulvsliping tjenester er ofte erfarne overflatebehandlere som kan hjelpe deg med å oljing og lakkering av gulv i tillegg. Beskriv dine behov for oss i ett anbud og få tilbud fra flere leverandører. Spar tid når du vil velge det beste tilbudet for jobben!