Møbelsnekker

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Kategorier Møbelsnekkere

Antall leverandører

434

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Benkeplater, Butikkinnredning, Porter, Salongbord, Senger, Skap, Stoler

Siste firmaomtaler for Møbelsnekkere

Hanne Sondresen

Omtalte: K&K Maling og Anleggsgartner Kamil Grzegorz Kaldunski

"Raskt og effektivt utført. Vi er veldig fornøyd."

5.0 5.0

Martin Janssen

Omtalte: Daniels Bygg

"Glimrende utført av Daniel & Co! Skal definitivt bruke disse igjen! :) "

5.0 5.0

Åsmund Toresen

Omtalte: Totalbygg Norge AS

"Eksemplarisk utført arbeid, herunder millimeter presisjon på tapetsering, til avtalt pris. Gode råd og rabattordning på innkjøp. Ferdigstillelse ble forsinket med over 1 uke til tross for lovnad om 2 dagers jobb. I øvrig er vi svært fornøyd med Totalbygg Norge as. "

4.0 4.0

Aida Brillas Naranjo

Omtalte: Lokreim Innredning

"We are very satisfied. Fast and good quality!
We strongly recommend him :)"

5.0 5.0

Geir lima Mørkestøl

Omtalte: Privat Renhold Service Eva Kekesi

"Kjapt besvart av flere utøvere."

3.0 3.0

Karin Riska

Omtalte: Privat Renhold Service Eva Kekesi

"Veldig fornøyd både med kvaliteten på jobben, servicen og prisen."

5.0 5.0

Våre Møbelsnekkere har:

4.7 4.7 I gjennomsnitt kunderating basert på 102 omtaler

Trenger du hjelp av en møbelsnekker?

Har du ett gammelt møbel du heller vil ha rehabilitert istedet for å kaste det? Kanskje ett møbel som du ønsker spesial tilpasset? Eller rett og slett ønsker å få ett sett med møbler montert i hjemmet? Vi har mange møbelsnekkere som står klare til å hjelpe deg med dette og mye mer! Beskriv behovene dine i ett anbud hos oss og motta tilbud fra flere dyktige møbelsnekkere i ditt nærområde. Spar tid og penger når du søker etter en god møbelsnekker!

 

Møbelsnekker - også kalt finsnekker

En møbelsnekker er også kalt finsnekker eller trevaresnekker. Det vil si at en slik snekker driver innen møblement og inventar i boligen. Dette kan være alt fra bad, kjøkken, vinduer, dører, trapper, garderober og mer. En møbelsnekker har kunnskap innen materialer, liming og lakkering, men også innen design og stilhistorie.

For deg som ønsker noe personlig med særpreg vil en møbelsnekker være midt i blinken. I tillegg kan du faktisk få både garderober, bord, stoler og mer til en bedre pris av å bruke møbelsnekkere. Det er nemlig slik at flere møbelsnekkere faktisk er billigere i drift enn om du går i en rekke møbelbutikker (med unntak av IKEA og lignende butikkjeder). Fordelen med en møbelsnekker er at du selv i større grad kan påvirke materialvalg og design, noe som gjør det svært attraktivt for mange å velge en møbelsnekker.

Mange tenker nok at de kan gjøre noe av jobben selv, men om du ikke vet nøyaktig hvordan det skal utføres kan det fort bli dyrt for materiale som ikke blir brukt eller ødelagt. Benytt deg av Anbudstorget for å sjekke pris og få uforpliktende tilbud. Kanskje det ikke er så dyrt for en møbelsnekker som du tror, og du sparer deg selv for mye tid på feilprøving. En annen god fordel er jo at du får dokumentert arbeidet som gjøres i boligen. Den dagen du skal selge boligen vil dette være et fortrinn og telle godt med på verdisetting av boligen. Du kan derfor se på bruk av møbelsnekker som en god investering og ikke bare en kostnad.

 

Hva gjør en møbelsnekker?

En møbelsnekker hjelper deg med å velge riktige materialer og bearbeider de etter behov, for deretter å sette de sammen til ulike møbler og innredninger. Jobben går altså ut på produksjon av møbler, trevarer og generelt sett innredninger. De starter med å skissere tegninger etter ditt eller en bedrifts ønsker, for deretter å utvikle et produkt.

Møbelsnekker kan altså hjelpe deg med å planlegge produksjon og kostnader for det ønskede møbelet du har behov for. De vil forhøre seg om hva slags materiale som er ønskelig, hvordan designet skal se ut og deretter behandle og sette sammen materiale til et ferdig produkt. Du finner møbelsnekkere hos snekkerverksteder, i det offentlige og produktutviklere og fremstillete av prototyper, eller du kan finne enkeltpersoner som driver privat eller gjennom eget firma. Videre hjelper en møbelsnekker med å bygge til nøyaktige mål, slik at det passer perfekt inn. Da er det kanskje ikke så rart at mange velger en møbelsnekker særlig til kjøkkenet eller til garderober på soverommet.

Det du bør tenke på når du skal velge en møbelsnekker er at personen sitter med kvalifiserte kunnskaper og har god kunnskap særlig innen den stilen du ser for deg at boligen din skal ha. Egenskaper som kreativitet og et øye for praktiske løsninger er viktig. En av grunnene til at mange velger møbelsnekker er fordi du selv kan ha innvirkning på design, og du må gjerne komme med ideer. Med god kommunikasjon vil en møbelsnekker tilpasse etter hva du ønsker innenfor gitte prisrammer, i tillegg til å finne gode løsninger og selv komme med innspill.

 

Lage garderobe

Garderobeskap er viktig og de aller fleste har vel et garderobeskap på soverommet. Noen er jo også så heldig å ha et ”walk in closet”, men selv da er det nødvendig å sette opp hyller og ha smarte løsninger så det er plass til mest mulig. I tillegg er det vanlig å ha skap i gangen der det er plass til yttertøy, sko og ellers plass til andre gjenstander man ikke ønsker å ha stående fremme. Alt dette kan en møbelsnekker hjelpe deg med!

En møbelsnekker finner gode løsninger der plassen kan utnyttes på best mulig måte, samtidig som garderoben ser fin ut på utsiden og blir tilpasset akkurat slik du vil ha det i design. Det er ikke til å unngå å nevne at mange velger standardiserte klesskap fra IKEA, men flere ønsker å ha noe som er mer unik og der målene er tilpasset akkurat sitt eget soverom. Ved å benytte deg av en møbelsnekker får du tilpasset garderoben i design og at målene er akkurat etter dine ønsker. I tillegg ser møbelsnekkere flere gode løsninger, som kanskje du ikke hadde sett selv.

En dyktig møbelsnekker vil kommunisere godt med deg så du får fremmet dine ønsker og behov, for deretter å lage en plantegning. Garderoben blir deretter finjustert på tegnebrettet etter hva som er beste løsning og som gir rom til mest mulig. Om du har mye klær som skal henges opp bør du ha mye plass til dette, der en stang monteres enten på langs av to bredder, eller bak flere skapdører. Kanskje ønsker du å ha kurver som kan skyves ut? Eller gode løsninger til hvor sko kan settes? Alt dette og mer vil en møbelsnekker finne løsninger på. Når det gjelder plassering er jo også dette svært viktig. Hva som er praktisk i ditt tilfelle varierer. Garderober finnes for eksempel som skillevegg, modulskap, med integrert strykebrett eller en åpen løsning.

Når det gjelder walk in closet er det gjerne ikke snakk om et stort rom, men heller hva eiendomsmeglere kaller bod. Da er det viktig å ha rom for både mye klær og samtidig kunne bevege seg der inne slik at du har gode muligheter til å faktisk finne frem til det du er på jakt etter. Noen velger å ha skapplass og hyller kun på ene siden og knagger på den andre, mens for de som har mer plass kanskje har rom for hyller på begge sidene. Uansett, vil en god plantegning og design fra møbelsnekkeren være en god start.

 

Lage bord

Har du vært på jakt lenge etter et bord, men finner aldri et som er helt riktig? En møbelsnekker kan faktisk også lage bord som spisebord, sofabord eller konsollbord. Her gjelder samme prinsipp som ved garderobe, der en møbelsnekker kan utarbeide nøyaktig det designet du ønsker til de målene som passer boligen din. Slik får du drømmebordet ditt der du kan samle hele familien eller vennegjengen rundt spisebordet, får et perfekt tilpasset bord foran sofaen eller under TV-en. Det er bare fantasien som setter grensen.

 

Lage stoler og benk

Om du ønsker spesiallagde stoler og benker er det bare å ta kontakt med en møbelsnekker. De lager nemlig en rekke ulike stoler og benker som spisestuestoler, kjøkkenstoler, lenestoler og sittebenker. Om du også får hjelp for utarbeiding av bordet, kan møbelsnekkeren lage noen stoler eller en benk til som passer i samme design.

Har du på den andre siden litt for få stoler i dag, men ønsker noe som er tilsvarende og ikke i produksjon eller salg hos andre vil en møbelsnekker faktisk kunne hjelpe deg her også. Eventuelt om du ønsker en sittebenk som skal stå i stil til de stolene du har rundt spisebordet allerede. Det er vel ikke til å legge skjul på at de fleste møbelbutikker i dag lager sett som hører sammen. Da blir man på en måte tvunget til å gå tilbake til samme butikk for å kjøpe flere møblement som passer resten av boligen. Kanskje syntes du ikke at sittebenken passer helt, eller er i litt feil høyde. Her vil en møbelsnekker kunne utforme en benk som faktisk passer helt perfekt, og til akkurat den høyden du måtte trenge. Dette gjelder for øvrig også dersom du ønsker kjøkkenstoler eller barstoler når benkeplaten på kjøkkenet har en høyde som gjør at det slettes ikke er like lett å bare gå i en butikk å finne noen fine kjøkkenstoler som skal passe til høyden. Det er jo tross alt viktig at du sitter godt, uansett om det skulle være foran spisebordet eller kjøkkenbordet. Ta kontakt med en møbelsnekker i dag ved å benytte deg av Anbudstorget.

 

Lage sofa

Mange leter etter den perfekte sofaen, for dette er jo et møbel som skal bli brukt mye. Her er det mange kriterier å gå etter:

Er det enkelt å vaske under og rundt? Eventuelt er sofaen helt tett under så man slipper å vaske der.

  • God å sitte i
  • Passer til målene i stuen
  • Oppbevaring
  • Sovesofa
  • Stil og design

Etter mye leting på markedet er det mange som gir opp og tar til takke med en sofa de bare er sånn halvveis fornøyd med. Det trenger ikke du å gjøre! Finner du ikke den perfekte sofaen kan du skaffe en møbelsnekker og de vil utforme sofaen til målene stuen din har og ellers de kriteriene du måtte ønske. Om du ønsker å kunne ha oppbevaring under sitteputene er det bare å gi beskjed om dette. Eller kanskje du ønsker en sofa som også har en innebygd lenestol eller rygglener i seg. Ha en god dialog med møbelsnekkeren din, så får du alle ønsker og behov oppfylt.

 

Lage hyttesenger

På hytta trengs ofte mange sengeplasser slik at man kan ta med seg gjester. Ikke alle hytter er utarbeidet etter smarte løsninger og har kanskje bare en dobbeltseng på soverommet, eller bruker to køyesenger med litt for lite rom mellom. Det er flere varianter å benytte seg av for å få til flere sengeplasser til dine gjester. Her kommer møbelsnekkeren inn, der de ser hva det er plass til og hvordan utnytte plassen som er tilgjengelig godt. Et triks for soverommet med vindu er å ha en dobbeltseng på gulvet, for deretter å ha en overkøye som er satt på tvers. Vipps har du plutselig tre sengeplasser på rommet det kun var plass til to i utgangspunktet.

 

Bygge hagemøbler og utemøbler

På sommersesongen, så vel som tidlig vår og sen høst, blir terrasser og hager brukt mye. Dersom du bor i et hus har mange rikelig med plass ute på terrassen til store møbler, og her er det mye å velge mellom. Bor du derimot i en leilighet har du kanskje ikke den største terrassen å boltre deg på. Da kan det også være vanskelig å finne møbler som ikke tar hele terrassen. For å kunne bruke terrassen så mye som mulig, men at det også skal være rom for å gå ut der, kan en møbelsnekker spesialtilpasse og skreddersy utemøbler som gjør at du sitter godt, men også har litt plass. Snekkeren måler opp, bruker tegnebrett og dataverktøy til å designe et møbel som passer i målene, samtidig som du får nok plass å sitte på til de du har på besøk.

Om du har vært på jakt etter hagemøbler eller utemøbler lenge, men ikke finner helt noe som passer din stil eller er det helt perfekte møblementet, vil en møbelsnekker kunne lage dette for deg.

 

Vil du pusse opp møbler?

Har dine gamle møbler du liker så godt begynt å falne litt? Fortvil ikke, en møbelsnekker kan enkelt fikse opp. Enten det dreier seg om å slipe på stolbenene og olje, eller å trekke om stoffet på stolen eller den slitne sofaen. Å pusse opp møbler kan ofte være rimeligere enn å gå til innkjøp av helt nye, men ikke alle har ferdighetene eller tid som strekker til for å gjøre det selv. Da er det fint at en møbelsnekker kan gjøre det for deg.

 

Tilpassede møbler med møbelsnekring

Når du nå har lest så langt, så skjønner du sikkert at en møbelsnekker kan hjelpe deg med å lage møbelet akkurat slik du har forestilt deg. Det er viktig å se løsninger, og hvorfor ta til takke med noe halvveis når du kan få akkurat det du ønsker deg? Møbelsnekkere hjelper deg uansett hvilket møblement det er snakk om, og det er viktig at du er en del av prosessen når det gjelder utforming - resten tar de seg av.

 

Smarte løsninger gir deg bedre oppbevaring

Om det er trangt om plassen eller du har mange gjenstander er smarte løsninger til oppbevaring viktig. Et hjem med masse ting stående fremme blir fort seende rotete ut. Slik trenger det jo slettes ikke være. Er det vanskelig å finne løsninger på oppbevaring eller skapplass eller skaputnyttelse bør du ta kontakt med en møbelsnekker. Her hjelper de deg til å finne løsninger, bygge nye møbler eller gjør nødvendige tilpasninger til å utnytte den plassen som er.

 

Holder til på et snekkerverksted

Som nevnt finner du flere møbelsnekkere gjennom snekkerverksteder, men du kan likevel også finne møbelsnekkere som jobber andre steder eller som driver som selvstendig næringsdrivende.

 

Pris på møbelsnekker

Prisen på en møbelsnekker vil variere ut ifra hva slags møblement det er snakk om. I tillegg varierer det selvsagt fra selskap til selskap og hvor omfattende arbeid det er snakk om. En normal timespris for håndverkere ligger i snitt på rundt 700 kroner, men kan bevege seg både ned og opp i pris ut ifra hvor spesialisert håndverkeren er og hvor i landet det er snakk om. Timesprisen blir gjerne mindre ved større oppdrag som tar flere dager eller en måned. En møbelsnekker er også ofte langt rimeligere enn rørleggere og elektriskere, og flere setter en fastpris for oppdraget. Et godt råd på veien er derfor å avtale en estimert pris og hva arbeidet skal innebære, og få alt i avtalen ned skriftlig i en slags kontrakt. Slik sikrer du at du unngår å havne i en krangel i etterkant fordi forventningene til arbeidet var noe annet enn utslaget.

Benytt deg av Anbudstorget sin tjeneste for å få et uforpliktende og godt tilbud i dag. Slik vil du spare deg selv for mye tid, samtidig som du får en god pris.