Maskinentreprenør - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Maskinentreprenører

Antall leverandører

853

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Graving, Drenering, Bunnledninger, Planering, Grøftegraving, Vann og avløp, Sprenging
Skal du utføre grunnarbeid? Drenering til oppkjørselen? En grøft for rør og kabler? Planering av steinrøysa i hagen? Våre partnere kan hjelpe deg med dette og mye mer! Beskriv prosjektet ditt hos oss og få tilbud fra dyktige maskinentreprenører i ditt nærområde, velg den rette for deg til riktig pris!

Siste firmaomtaler for Maskinentreprenører

W.R. Construction Piotrowski

Maskinentreprenør

2 skyvedører skulle bygges inn i vegg og erstatte to vanlige dører.
De to polske snekkerne som utførte jobben var dyktige og nøyaktige, noe som ga et godt helhetsinntrykk. Hver dag mens jobben ble utført ryddet de også pent opp etter seg.
Det ble først forlangt delvis betaling før start, noe jeg ikke var villig til. Vi ble enige om at jeg betalte for dører og karmer; mot kvittering da det ble kjøpt inn og ved avslutting av jobben skulle det betales for arbeidet.
Det ble kjøpt inn og montert en feil ramme til den ene døren, noe som gjorde at ny dør måtte kjøpes og settes inn. Jeg ble ikke informert før jeg fikk en ekstra regning på døren som ikke tilsvarte verken kvalitet eller størrelse i forhold til min bestilling. Nyttet ikke å argumentere – jeg måtte betale, noe som ødela det positive helhetsinntrykket. - A. Hansteen

3.7 3.7 20 Omtaler

Erik Krog Maskinservice

Maskinentreprenør

Han har fulgt opp og levert papirer i kommunen, så langt veldig fornøyd! For tidlig å skrive noe mer. - Jack

4.7 4.7 5 Omtaler

Cleanco AS

Maskinentreprenør

Stilte opp på kort varsel, hyggelige folk, bra pris. - Kristine martinsen

5.0 5.0 8 Omtaler

W.R. Construction Piotrowski

Maskinentreprenør

W.R construction var på befaring og gav gode råd samt en konkurranse dyktig pris. Lederen prater god og tydelig engelsk. De malte badet mitt etter avtale, skiftet vask og endret elektrisitet for et nytt speil. De gjorde alt over en helg når jeg var bortreist. Han var rask på tilbakemeldinger om jeg hadde spørsmål. De lovet å være ferdige når jeg kom tilbake fra tur, og det klarte de jammenmeg uten å forstyrre naboer. De malte også innsiden av døren og anskaffet ekstra sparkel uten ekstra kostnad. Meget bra service! Jeg har et gammelt bad som trengte et løft og resultatet ble bedre enn forventet.

Det eneste jeg kan påpeke er at speilet med integrert lys ble montert for høyt opp grunnet det elektriske som ikke kunne flyttes. Her skulle jeg ønske de kommuniserte dette til meg før arbeidet var ferdig, men leder kommer tilbake å fikser det uten ekstra kostnad.

Jeg kan varmt anbefale W.R construction! - Mia Jacobsen

5.0 5.0 20 Omtaler

OM Service AS

Maskinentreprenør

Rask og utmerket utført arbeid. Filk kappet opp og tilkjørt veden samme dag. - Kjell magne haugland

5.0 5.0 2 Omtaler

Nygård Graving og Transport AS

Maskinentreprenør

Enkel å kommunisere med. Grei oppfølging. Kort sagt: ingen problem. Anbefales. :-) - Geir Kåre Nekstad

5.0 5.0 6 Omtaler