Murer - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Murere

Antall leverandører

939

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Våtrom, Flislegging, Piperehablitering, Forskaling, Pussing, Piper, Ildsteder, Leca
Ønsker du å få orden på ildstedet når det blir kaldt? Eller et rom du gjerne ville ha flislagt? Våre samarbeidspartnere i murerbransjen kan hjelp deg med dette og mye mer, og selvsagt muring med teglstein. Beskriv dine behov i ett anbud hos oss, og du vil motta tilbud fra flere dyktige murere i ditt nærområde. Spar tid og penger når du vil sikre deg det beste tilbudet!

Siste firmaomtaler for Murere

Bygg og Anlegg AS

Murer

Veldig bra pris, veldig bra gjennomført og hyggelige folk å samarbeide med. Jeg er svært fornøyd. - Anne Mette Dørum

5.0 5.0 12 Omtaler

Hjelp Bygg AS

Murer

Er veldig fornøyd med jobben de gjorde.
Bra kommunikasjon.
Flinke med og informere
Bra utført arbeid
De gjorde en bra jobb av god kvalitet på kort tid.
Flinke til og løse problemer som oppsto underveis.
Anbefaler dem på det sterkeste. - evelyn herfindal

4.3 4.3 2 Omtaler

Mtb Bygg AS

Murer

Valgte Myb Bygg til å støpe gulv, legge membran og flislegge et bad og toalett. Det startet med at de kom og ville jobbe i helgene, og at de ville støpe og ikke flytesparkle et lavtbyggende gulv. Dum som jeg var så jeg ikke tegninga og lot de fortsette med flislegging. Flisleggingen ble ikke pen, ujevne fuger og høydeforskjeller - som kanskje er innenfor normen eller retningslinjene men som for oss som liker at ting er ordentlig er dårlig håndverk. På toalettet måtte de ta ned en del fliser for å rette opp, på badet lot det seg ikke gjøre pga membran så der har vi skjeve og ujevne fliser og ujevne fuger. Det så helt for jævlig ut etter at silikonen var lagt - det var smørt utover uten rette linjer og med klumper - heller ikke på andre forsøk fikk de til. 3dje forsøk med silikon var bra på badet, men silikon på toalettet ble lagt av en annen og det ble ikke bra. Har nå sendt dem hjem og gjør resten selv - skjærer ut silikon, legger ny og fuger over. Totalt sett 3-4 uker bak plan og med 20 timers egeninnsats i oppfølging og sikkert en 20 timers jobb for å rette opp fuger og silikon. Måtte også sparkle vegger og male over 2 ganger fordi det ble skadet etter fjerning av silkon.

Problemet med MTb er at de leier inn helt ufaglærte håndverkere som har hastverk og da blir finishen meget dårlig. Sjefen er imidlertid flink til å følge opp og rette feil - men det hjelper liksom ikke når det burde vært bra første gang. - Nygaard-Stenseth

1.7 1.7 1 Omtale

Merkas AS

Murer

Morten er topp, 1.kl service og oppfølging.
Fin kommunikasjon og koordinering. - Kristina Grimsø

4.3 4.3 1 Omtale

Lexbygg AS

Murer

Ryddig og punktlig. Nydelig utført arbeid. Meget fornøyd. - Jon-Andre Heiberg

5.0 5.0 1 Omtale

Astera AS

Murer

Ærlig og redelig gjeng. Jobber ryddig og kommer når avtalt. - Henning Hamnes

4.7 4.7 13 Omtaler