Murer - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Murere

Antall leverandører

967

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Våtrom, Flislegging, Piperehablitering, Forskaling, Pussing, Piper, Ildsteder, Leca
Ønsker du å få orden på ildstedet når det blir kaldt? Eller et rom du gjerne ville ha flislagt? Våre samarbeidspartnere i murerbransjen kan hjelp deg med dette og mye mer, og selvsagt muring med teglstein. Beskriv dine behov i ett anbud hos oss, og du vil motta tilbud fra flere dyktige murere i ditt nærområde. Spar tid og penger når du vil sikre deg det beste tilbudet!

Siste firmaomtaler for Murere

Valldal Entreprenør AS

Murer

Vi er kjempefornøyd med pris,kvalitet og kundeservice.
Prater flytende norsk så det var overhodet ikke noe problem med kommunikasjon.
Vil garantert bruke de ved en seinere anledning. - Rune Olsen

5.0 5.0 5 Omtaler

Vi Fixer AS

Murer

Vi fikk pusset opp vårt bad. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt og resultatet er svært bra. Vifixer koordinerte sitt arbeid med rørlegger og elektriker på en god måte. Vi er svært fornøyde med både alt arbeid og det samarbeidet vi hadde med håndverker og leder. - Solveig Ekremsvik

5.0 5.0 3 Omtaler

Nordstrand Byggetjenester

Murer

Snekkeren jobbet effektivt og gjorde en bra nok jobb. Hyggelig kar! - Ida Kloster-jensen

4.0 4.0 8 Omtaler

Etmar & Henriksen

Murer

Kom presis til befaring, og til jobben. Ga gode innspill til alternativ bygge-løsning som var både billigere og bedre. Leverte til høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid.
Kan absolutt anbefales videre!
Vennlig hilsen Nancy - Nancy Lien

5.0 5.0 20 Omtaler

G-tjenester Gabriel Bursucanu

Murer

Godt utført arbeid til veldig god pris. - Gry Bråtømyr

4.7 4.7 6 Omtaler

Fjellteknikk AS

Murer

Opparbeidet tomt klart for hus + opparbeiding av vei frem til tomten. Anders Kråkevik ga oss en god pris på dette oppdraget, og virket også som den med best forutsetninger til å få til et vellykket resultat.

Tomten og tilkomstvei var svært bratt og vanskelig å opparbeide, men dette ble utført på "strak arm". Kråkevik var svært lett å samarbeide med, og hadde mange gode løsninger på lager slik at vi kunne spare både tid og penger. Bl.a foreslo han å kjøre maskinene sine ned på tomten først, slik at han kunne sprenge seg ned her for å skaffe masse til veien. Ingen av de andre entrepenørene vi hadde på befaring så dette som en mulig løsning. Her sparte vi på å kjøre til en hel del masse som hadde blitt nødvendig for å opparbeide veien.

Selv om jobben tok lenger tid enn først antatt, ble resultatet svært bra. Det så ryddig og ordentlig ut rundt tomten når han var ferdig. Dette ble kommentert av flere, som påpekte at det sjeldent ser så "strøkent ut" når selve byggingen av huset starter opp. Underveis i prosessen tok han alltid tlf, og holdt avtaler. Alt i alt en ryddig prosess hvor vi er svært fornøyd! Anbefaler dette firma på det varmeste!:) - Kjell Magne Veka

5.0 5.0 2 Omtaler