Taksering

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Taksering

Antall leverandører

131

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Byggeledelse, Eierskifterapport, Eierskifterapportering, Forsikringsskader, Næringstaksering, Nito test, Skadetaksering, Verdi- og lånetaksering

Siste firmaomtaler for Taksering

rune svebakken

Omtalte: Kongsgård Bygg & Vask AS

"faglig bra utført arbeid, og lette å samarbeide med på stedet. litt mye å gjøre kanskje, uten att det var negativt ment. Veldig fornøyd med utførelsen."

5.0 5.0

Anne Christin Døvigen

Omtalte: Kongsgård Bygg & Vask AS

"Godt utført!"

4.0 4.0

Camilla Kristoffersen

Omtalte: Norges Peis Forum Nina Emina Bruni

"Her var det mange ting som ikke gikk som det skulle, så derfor benyttet jeg aldri denne bedriften.
De fremsto for meg som uproffe på flere områder: klær en av de hadde på seg v/befaring, jeg mottok ikke et skriftlig tilbud, jeg fikk kun beskjed samme dag om utsatt oppstart når det var info som kunne kommer dagen før. Avtalen som ble inngått, ble ikke fulgt: da røykrør var noe de bad om å få "vippsa" kroner for å betale for. Skal privatpersoner betale for en peismontering så forventer jeg at alt kommer samlet på en faktura. Prisen endret seg fra en muntlig avtalt pris. Tilbakemeldingene ble gitt til de to som skulle montere, med oppfordring om å rette opp disse til neste person som bestilte dem. "

1.3 1.3

Hermod Brandsegg

Omtalte: Helland Bygg AS

"Veldig bra, kom når de skulle og gjorde en god jobb!"

4.7 4.7

Mete

Omtalte: Norges Peis Forum Nina Emina Bruni

"De ringer og utsetter jobben ofte. Ovnen stor ikke i vater og ikke montert den løsningen som jeg egentlig ønsket. De kom for å fikse de feilene men så gikk de til bilen for å hente verktøy og de stakk bare av. De spurt meg for å betale cash (svart). Varmeekonomi tar 4500 for denne jobben og jeg betalt 5500 til dem pga varmeekonomi hadde ikke ledig time. + de vil ha cash. Hold dere unna ganske useriøse gutter! Svarer ikke på mobil heller."

1.3 1.3

Dag Rieber

Omtalte: Kongsgård Bygg & Vask AS

"Ble som avtalt"

4.0 4.0

Våre Taksering har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 47 omtaler
Ønsker du en takst på bolig, bil eller båt? Vi samarbeider med mange dyktige takserere som kan hjelpe deg med dette. Dersom uhellet skulle være ute og du trenger en takst på skadeomfang til forsikringen, kan de fleste også hjelpe deg med dette. Beskriv behovene dine i ett anbud hos oss, og du vil motta tilbud fra flere dyktige takstmenn i ditt nærområde. Velg tilbudet som passer deg best, spar tid og penger når du vil finne den rette bistanden!