Taksering

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Taksering

Antall leverandører

133

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Byggeledelse, Eierskifterapport, Eierskifterapportering, Forsikringsskader, Næringstaksering, Nito test, Skadetaksering, Verdi- og lånetaksering

Siste firmaomtaler for Taksering

Øystein Solbakken

Omtalte: Norges Peis Forum Nina Emina Bruni

"Totalt useriøst firma, møter ikke til avtale, tar ikke telefonen, og kommer aldri tilbake hvorfor de ikke møter til avtale."

1.0 1.0

Erik Borge

Omtalte: Lidikauskas

"Kom når avtalt, utførte helt flott."

4.7 4.7

Henrik Hals på vegne av eier

Omtalte: Kongsgård Bygg & Vask AS

"God jobb til avtalt tid. Da dette er et badegulv vil tiden vise om dette er godt nok. Ser slik ut av arbeidet som er gjort."

3.7 3.7

Ingve Osberg

Omtalte: Abatec Taksering AS

"Stort sett fornøyd med utført oppdrag, pris og tidsforbruk. Litt igjen for å nå topp karakter pga noe behov for rettelser i verdivurderingen. Veldig fornøyd med kundebehandlingsevnene fra sakkyndig."

4.7 4.7

Fatima Al-Hemdany

Omtalte: Kongsgård Bygg & Vask AS

"Effektivt, raskt og bra utført"

5.0 5.0

Helge Himle

Omtalte: Lidikauskas

"Veldig bra utført arbeid. Det var profesjonelt utført, og han tok oppgaven på kort varsel. Vil helt klart benytte han til lignende oppdrag en annen gang"

5.0 5.0

Våre Taksering har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 47 omtaler
Ønsker du en takst på bolig, bil eller båt? Vi samarbeider med mange dyktige takserere som kan hjelpe deg med dette. Dersom uhellet skulle være ute og du trenger en takst på skadeomfang til forsikringen, kan de fleste også hjelpe deg med dette. Beskriv behovene dine i ett anbud hos oss, og du vil motta tilbud fra flere dyktige takstmenn i ditt nærområde. Velg tilbudet som passer deg best, spar tid og penger når du vil finne den rette bistanden!