Torvtak

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Torvtak

Antall leverandører

163

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Knotteplast, Naturtorv, Vedlikehold

Siste firmaomtaler for Torvtak

Per Åge Justad

Omtalte: Os Hageservice AS

"Raskt svar, fin service og godt arbeid"

5.0 5.0

Bjørn Kolstad

Omtalte: Vestafjell Eiendomstjenester AS

"Jeg er vant til å gjøre en del oppussing selv, men av og til er det godt å ty til fagfolk. Man kan ikke alltid vite om man får dyktige folk når man bestiller. I dette tilfellet var jeg særdeles heldig. Roy gjorde et arbeid som var helt perfekt etter våre forventninger. Gulvet ble helt kjempefint, selv om vi underveis fikk et problem med forarbeidet jeg hadde gjort - han løste det uten å blunke. Det er også fint når de man avtaler med holder avtalen - det gjorde han 100 %, og prisen var også som avtalt. En pålitelig og dyktig fagmann - sympatisk å fungere sammen med i løpet av arbeidet. Kan definitivt anbefales!"

5.0 5.0

Kåre Vangen

Omtalte: Vågen & Hansen Utemiljø AS

"De kom raskt i gang, og det de gjorde med å fikse på bakken var bra til slutt. Det som handlet om kommunikasjon kan bli bedre. Vi var i tvil om de var ferdige eller ikke da vi mottok fakturaen. Vi mailet til dem med noen spørsmål, men fikk aldri noe ordentlig svar. Men jobben ble gjort ferdig etter det vi kunne se. Savnet en SMS eller to underveis eller at de hadde tatt en telefon/sendt mail og forklart hvor de var i løpet."

3.0 3.0

Neil George Darlington

Omtalte: Os Hageservice AS

"Fantastisk service, flinke medarbeidere ,ryddige og profesjonelle kan anbefales, tusen hjertelig takk for velutført oppdrag."

5.0 5.0

Terje Nybø

Omtalte: Hordaland Bark og Jord Arild Hopsdal

"Godt fornøyd."

4.0 4.0

Nansy Golten

Omtalte: Tradisjonsbygg Osterøy AS

"Hele prosessen fra mottatt tilbud til ferdig arbeid har vært veldig bra og profesjonell. De hjalp oss å rive en gammel løe og kjøre bort alt avfall etterpå.

De var konkurransedyktige på pris, svarte raskt på mailer, kommunisert bra underveis, kom som avtalt, jobbet raskt og gjorde en veldig bra jobb!

Vi kan absolutt anbefale Tradisjonsbygg Osterøy AS. "

5.0 5.0

Våre Torvtak har:

4.7 4.7 I gjennomsnitt kunderating basert på 41 omtaler
Ønsker du deg ett tradisjonelt tak til hus eller hytte? Vi har mange dyktige leverandører av torvtak som kan hjelpe deg med dette! Beskriv oppdraget ditt i ett anbud hos oss, og du vil motta tilbud fra flere leverandører i ditt nærområde. Spar både tid og penger når du vil finne den rette leverandøren av torvtak!