Trefelling - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Trefelling

Antall leverandører

552

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Beskjæring, Flishugging, Stubbefresing, Vedkapping

Siste firmaomtaler for Trefelling

Arnestad Drift AS

Trefelling

Veldig låg pris. Leverte det som skulle fraktast heilt og fint som avtalt, men ikkje så god kommunikasjon undervegs mellom sjåfør og den som skulle koordinera oppdraget. Og til meg etter at oppdraget var godteke. Men vi er alt i alt happy med jobben. - Gulset bibliotek ved Arne Olav Hageberg

4.0 4.0 1 Omtale

Myriad Visjon AS

Trefelling

Flink og effektiv. - Thor Schrøder

5.0 5.0 7 Omtaler

Nordisk Landskap AS

Trefelling

Kjapt og godt levert! Vil bruke dem igjen neste gang jeg har en jobb som må gjøres. - Geir Teigland

4.3 4.3 11 Omtaler

Nidaros Multiservice AS

Trefelling

Veldig raske til å svare på henvendelsen. Veldig god kommunikasjon underveis. Oppdraget av frakting av sofa fra Trondheim til Oslo ble utført helt i forhold til avtale. Veldig godt fornøyd. - Hilde Langballe

4.7 4.7 9 Omtaler

Mix-Max AS

Trefelling

Vi er meget fornøyd med utført arbeid i vår utvendige kjellertrapp. Sprekker i yttermuren ble reparert og muren pusset. Deretter ble kjellertrappen fliselagt.
Rydding var upåklagelig. Firmaets leder kom innom daglig for oppfølging.

Stavanger 22. juni 2019
Rudolf Paul - Rudolf Paul

4.7 4.7 12 Omtaler

Anlegg og Male Expert Singh Marcelo

Trefelling

Arbeidet ble utført i løpet av en periode på 5 uker – mellom slutten av april 2019 til begynnelsen av juni 2019. Arbeidet startet opp som avtalt, og ble ferdig på avtalt tid. Det har vært korte og lengre pauser underveis – bl.a. som følge av vær, bestilling av varer etc.

Personene som har utført arbeidet (med Michael Hoka i spissen) har jobbet med god faglig kvalitet og presist i forhold til det vi har avtalt og kontraktsfestet. Endringer som har blitt gjort underveis har også blitt godt ivaretatt. Jeg har fått gode ideer til hva jeg bør gjøre og ikke bør gjøre.

I et så stort prosjekt er det ikke uvanlig at man støter på misforståelser og at det oppstår uenigheter. Dette har også skjedd i dette prosjektet. Men vi har landet på løsninger som jeg stort sett er fornøyd med.

Arbeidet lå hele tiden i forkant av betalingen. Dette fungerte bra og det gav en god trygghet for videre fremdrift. All betaling er utført via kontotransaksjoner i bank.
Da prosjektet ble ferdig betalt, var det i henhold til avtalt pris, samt de tillegg vi ble enige om underveis i prosessen.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet. Det gjenspeiler godt håndverk, god kvalitet og et godt helhetsinntrykk. - Athar Akram

5.0 5.0 7 Omtaler

Våre Trefelling har:

4.6 4.6

I gjennomsnitt kunderating basert på 210 omtaler
Har du ett tre som du ønsker fjernet? Kanskje det oppleves som en risiko, eller kanskje det rett og slett står i veien for i veien for den fine kveldsola på sommeren? Vi samarbeider med mange trefellere som kan hjelpe deg med det og mye mer! Beskriv oppdraget ditt i ett anbud hos oss og du vil få tilbud på tjenester fra flere leverandører. Spar tid og penger når du vil finne den beste tjenesten for oppdraget ditt!