Alarm & sikkerhet

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Alarm & sikkerhet

Antall leverandører

195

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Alarmsystem, Bolig alarm, Gsm alarm, Husalarm, Trådløs alarm, Vakthold, Vaktoppdrag, Vektertjenester

Siste firmaomtaler for Alarm & sikkerhet

Ingrid Sandvik

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Flinke montører. Jobbet raskt og effektivt, og var nøye med at resultatet skulle bli pent. De sørget også for at jobben ikke ble unødig dyr, ved å kun utføre det som måtte utbedres, og de tingene jeg selv ønsket utført. Fikk også gode råd om utbedringer jeg eventuelt kunne gjøre senere. "

4.7 4.7

Camilla Kristoffersen

Omtalte: Norges Peis Forum Nina Emina Bruni

"Her var det mange ting som ikke gikk som det skulle, så derfor benyttet jeg aldri denne bedriften.
De fremsto for meg som uproffe på flere områder: klær en av de hadde på seg v/befaring, jeg mottok ikke et skriftlig tilbud, jeg fikk kun beskjed samme dag om utsatt oppstart når det var info som kunne kommer dagen før. Avtalen som ble inngått, ble ikke fulgt: da røykrør var noe de bad om å få "vippsa" kroner for å betale for. Skal privatpersoner betale for en peismontering så forventer jeg at alt kommer samlet på en faktura. Prisen endret seg fra en muntlig avtalt pris. Tilbakemeldingene ble gitt til de to som skulle montere, med oppfordring om å rette opp disse til neste person som bestilte dem. "

1.3 1.3

Marius Lian

Omtalte: Elite Låsservice AS

"Var rask med tilbud, ga en god prisestimering og utførte jobben raskt."

5.0 5.0

Michal Kulak

Omtalte: Elverket AS

""

5.0 5.0

Kjell Fosshaug

Omtalte: Oslo Vest Elektro AS

"Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Bra!"

5.0 5.0

Arnfinn Willa Hansen

Omtalte: Argon Elektro AS

"Det hele var montert og igangkjørt på 2,5 timer.
Det eneste var at det ble mye kondensvann under utedelen som jeg ikke ønsker skal renne ned langs kjellermuren. Skla sørge for oppsamling og slange ut fra veggen."

5.0 5.0

Våre Alarm & sikkerhet har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 71 omtaler
Ønsker du å skjerpe sikkerheten for ditt hjem eller bedriften din? Installere alarmsystem? Porttelefon til borettslaget ditt? Eller kanskje vektere til å sørge for at alt går ryddig for seg? Våre partnere innenfor alarm og sikkerhet kan bistå med dette og mye mer. Beskriv dine behov i ett anbud og få tilbud fra flere leverandører i ditt nærområde!