Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Åpen anbudskonferanse - utskifting av lysarmaturer m/pcb-kondensatorer

Karlsøy kommune skal bytte ut eksisterende belysning med nye lysarmaturer i 10 ulike bygg. Anskaffelsen omfatter ca 950 lysarmaturer.
i den forbindelse inviteres det til åpen anbudskonkurranse på oppdraget. Tilbudet skal gis på grunnlag av? Konkurransegrunnlag for totalentreprise på utskifting av lysarmaturer med pcb-kondensatorer? Med tilhørende vedlegg.
Prosjektet skal organiseres som en totalentreprise etter ns 3431 der byggherren legger føringer for valg av armaturtyper.
Detaljprosjektering iht. Ytelseskrav vil ligge under totalentreprenørens ansvar, og skal prises i vedlagt tilbud (Romskjema/Prisskjema). Priser fastsatt i Romskjema/Prisskjema, vil ligge som grunnlag for kontrakten med oppdragsgiver.
Utførende entreprenør er ansvarlig for all koordinering mot offentlig myndighet, Karlsøy kommune - teknisk etat, brukere etc.
Det skal medtas opsjon på levering og tilkobling av lysstyring, for alle rom hvor det monteres ny belysning, i 8 av byggene.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=167475.
Anbud id:
49549
  • Sted:
    Karlsøy
  • Registrert:
    Mandag 4. Mai 2009