Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Øygarden kulturhus - bygningsmessige arbeider

Øygarden Kulturhus ligger på Rong i Øygarden kommune. Bygningen huser svømmehall, midtdel med forsamlingslokaler og garderober samt en gymsaldel. Svømmehall og garderobedel er kommunalt eid mens forsamlingsdel og gymsal er privat eid. Øygarden Kommune har fått tilsagn om støtte fra enova til etterisolering av svømmehalldel og midtdel mellom svømmehall og gymsal. Det følger en del bygningsmessige arbeider med etterisoleringen.
på tak over svømmehall skal tekking og isolasjon rives ned til metallplatetak. Ny isolasjon og tekking etableres med vakuuminnfesting. Det skal benyttes tak-over-tak ved arbeidene på svømmehallen.
Tak over midtdel skal etterisoleres ved innblåsing av isolasjon fra oversiden. Åpninger fra innblåsing skal tettes. Deretter skal hele tak tekkes på nytt og beslag over gesimser etc skiftes ut.
Det skal også gjøres noe reparasjonsarbeid i innvendige himlinger.
Arbeider på svømmehall og innblåsing av isolasjon i midtdel skal være ferdig og fakturert innen 1. Juli for å kunne motta støtte fra enova. Resterende arbeider kan utføres frem til 31. August.
Det vil bli avholdt felles tilbudsbefaring 21. Mai kl. 10. påmelding til #E0#.
Anbud id:
95755
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Onsdag 12. Mai 2010

Lignende oppdrag i Vestland

5 anbud