Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Åpen anbudskonkurranse for kjøp av totalentreprenør Korsvoll flerbrukshall, forsamlingslokale og barnehage

Det skal etableres en flerbrukshall med hallflate, styrkerom og tilhørende garderober på Korsvoll, i Oslo. Det skal også etableres garderober for de eksisterende banene på tomten. Det skal i tillegg etableres barnehage og forsamlingslokale i bygget.
Reguleringsbestemmelsen gir føringer for blant annet byggets innhold, utforming, plassering og størrelse samt det tilgrensende utomhusområdet. Det samlede arealet for bebyggelsen skal ikke overstige 3165 m² bra. Barnehagens størrelse skal være på minst 610 m² bra og forsamlingslokalet skal utgjøre inntil 150 m² bra av bebyggelsen.
Det påpekes også at bygget skal utformes med høy arkitektonisk kvalitet med blant annet glassfasade, bokser og utstikkere i fasaden. Det tillates ikke takoppbygg eller installasjoner på taket.
Reguleringsbestemmelsene stiller også krav til at Åmotveien skal være opparbeidet med kjøreveg, fortau og annen veggrunn før det gis igangsettingstillatelse for flerbrukshall, barnehage og forsamlingslokale.
Prosjektet er delt inn i to byggetrinn. Byggetrinn 1 omfatter oppgraderingen av Åmotveien. Byggetrinn 1 er beskrevet i detalj i d Beskrivende del. Beskrivelsen består av en standard beskrivelse og en spesiell beskrivelse. Som standard beskrivelse gjelder Statens vegvesens håndbøker R761 "Prosesskode-1 Standard beskrivelsestekster for vegkontrakter" og R762 "Prosesskode-2 Standard beskrivelsestekster for bruer og kaier".
Byggetrinn 2 omfatter resten av prosjektet, dvs. Flerbrukshallen, forsamlingslokale og barnehage, samt utomhusområdet med gangforbindelse, parkeringsplass mm. Byggetrinn 2 er beskrevet i kravspesifikasjonen som totalentreprise.
Begge byggetrinnene skal utføres som ett prosjekt og som én totalentreprise.
Anbud id:
651498
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 15. Juni 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud