Entreprenør, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

841 Siste år
222 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ønsker pristilbud på utbygg av enebolig

Registrert Dato: Torsdag 19. April 2012

Planlegger nytt tilbygg på vår enebolig i Råde. Boligen er bygget på fabrikk av Myresjøhus og er av typen Kalmar. Vi kjøpte dette huset nybygd i 2009 av BoKlokt AS. Har forøvrig tegnet en 3D skisse på hvordan vi ønsker tilbygget skal være. Dette er kun en skisse og selv om jeg har gjort dette på mål jeg selv har tatt kan den være missvisende.

Det jeg ønsker er en pakkeløsning fra en byggmester inklusiv byggesøknad, opptegning av nødvendige og eksisterende flater, tegning av tilbygg, graving, sette opp reisverk, tetting av tak og legge takstein. Siden vi må åpne veggen inn mot stuen er det også behov stål / tre drager. Dette pluss riving av veggen er noe jeg også ønsker gjort.

Det jeg ønsker å gjøre selv er utvendig kledning og alt innvendig. Ønsker forøvrig at det veksles ut dør i 2. etg. og luftespalter i de fakka som møter det eksisterende taket.

Ta gjerne forbindelse med meg på mobil for en eventuell befaring, er for tiden ute i pappa permisjon så jeg har ganske fleksible dager.

Legger ved noen bilder, skisser (tegnet med SketchUp, kan etter sende orginalen da denne siden ikke støtter filformatet) og plantegninger for huset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere