Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2155 Siste år
1660 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

01/2011 levering og idriftsettelse av ups anlegg ktistiansund sykehus

Registrert Dato: Onsdag 27. April 2011

4.1 Omfang
Tilbudet omfatter en leveranse av 3-fase UPS-system(hver 80kVA)bestående av likeretter/batterilader, vekselretter, statisk og manuell bypass, betjening og komunikasjonsgrensesnitt (potensialfrie potensialfrie kontakter,, TCP/IP, Jbus-ModBus) mot batteribank.
UPS anleggene monteres i hvert sitt rom. UPS anlegg nr 1 i rom nr 1 og UPS anlegg 2 i rom 2 (Se vedlagte plantegning. )
Sykehuset har i dag et 230V IT-nett.
Batteribank og trafoer plasseres i samme rom som UPS. Batteribank skal leveres ferdig montert på stålstativ, inklusive mellom- og etasjeforbindelser.
Trafo for inn og utgående skal inngå i leveransen samt klargjøring og igangsetting av UPS-ene.
Øvrig installasjon som kabling til/fra UPS, samt mellom batteribank og UPS vil bli en egen entreprise. Det er derfor viktig at tilbudet inneholder komplett tegningssett og nødvendige data slik at el. entrepenør kan beregne riktige vern og kabler for installasjonen.
UFS tilbyder vil få ansvaret for koordinering mot elektroentroentrepenøren.
Etter at kablingen er fullført skal UPS tilbyder skal levere rapport med protoltoll som bekrefter at UPS-systemet er testet og funnet i orden før oppdragsgiver overtar anlegget.
Leveransen skal være inklusive alle komponenter/tilbehør, montering/installasjon og ferdigstillelse(med unntak av kabling) slik at den vil fungerere som en helhet ut fra de behovene og krav som er beskrevet.
Nødvendig opplæring og dokumentasjon av anlegget er også en viktig del av leveransen og skal inngå i tuilbudet.
Tilbudet omfatter videre levering av service - og vedlikeholdsavtaler hvor det vil være sentralt å få konkretisert behovet for service - og vedlikehold, samt å få klarlagt hvilke årlige driftskostnader som forventes etter garantitidens utløp.
Vi gjør også oppmerksom på at kvalifikasjonsspørsmålene(i KGV) en del steder er basert på en funksjons- og ytelsesbeskrivelse som spesifikasjonsmetode. Det er derfor leverandørenes ansvar å inngi spesifikke og detaljerte tilbud som dekker sykehusets behov og krav på en tilfredsstillende og fullstendig måte.