Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

01635 NANSET VEST VVA ANLEGG, ETAPPE 1- 21/11528

Prosjektet Nanset vest vva anlegg, etappe 1 omfatter oppgradering av eksisterende vei, vann-og avløpsanlegg. Hovedhensikt er utskifting av gamle rør for vann-og avløp, separering av avløpsledninger og utkobling av septiktanker, samt opgradering av veier. Det er tatt med som opsjon utskifting av gatelys hvis andre kabeleiere bestemmer seg for å legge ned luftkabler i bakken.
Veiene og fortauene vil få nytt belegg av asfalt og kantstein. Det skal i tillegg etableres langsgående p-plasser i Parkveien.
Det er prosjektert graving av grøfter i grøftekasser. Det skal installeres ca. 750 m2 stålspunt. Omfanget er beskrevet nærmere i geoteknisk notat og i mengdebeskrivelsen/tegninger.
Prosjektet omfatter også anleggelse av fordrøyningsmagasin i Badeparken, sti av grus i parken samt planting av diverse trær og istandsetting av parken. Parkbelysning langs tre alleen er tatt med som opsjon. Prosjektet omfatter Iver Jernskjeggs vei, deler av Parkveien, deler av Ibsens vei, deler av Bjørnsons vei, deler av Wergelands vei, deler av Gamle Kongevei og Skogveien, Nanset Alle.
Anbud id:
768129
  • Sted:
    Larvik
  • Registrert:
    Tirsdag 16. November 2021

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud