Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

01637 - DALHEIM VA-ANLEGG - TOALETTBYGG - WEBSAK 20/9790

Anlegget består i av boring i fjell, etablering av toalettbygg, pumpestasjon ved Dalheimveien, legging av vann og avløpsledninger og tilkobling av disse til pumpestasjon og toalettbygg og til eksisterende ledninger i Gopledalen. Tilkobling til eksisterende strømtilførsel ca. 80 meter fra plassering for toalettbygget.
Fra parkeringsplassen i Dalheimveien skal det bores 300 meter i fjell igjennom "Tyskeråsene" og opp til Gopledalsveien. Ved start og ende av boringen skal det etableres boregroper, og det skal graves mellom boringshull og toalettbygg i Dalheimveien og mellom boringshull og tilkoblingssted til eksisterende va-ledninger i Gopledalsveien.
va-ledningene som skal legges er en pumpespillvannsledning DN63 PE100 SDR11 og en vannledning DN32 PE100 SDR11. i forbindelse med boringen kan det være aktuelt å trekke et varerør DN140 PE100 SDR17 i boringshullet.
Toalettbygget i Dalheimveien kan enten plassbygges eller levers som ferdig enhet. Utvendig dimensjon skal være ca. 4 x 2, 2 meter, og bygges etter kommunes standard. i forbindelse med toalettbygget skal det settes ned en pumpestasjon (#URL0#.) og en buffertank (2m3), samt en kumring for tilgang til stoppekran på vannledningen. Strøm til pumpestasjon og toalettbygg skal kobles opp mot eksisterende kabelanlegg i Dalheimveien.
i Gopledalsveien skal nye va-ledninger kobles mot eksisterende va-ledninger. Ledningene får et høybrekk i Gopledalsveien. i høybrekket på spillvannsledningen etableres det en overgangskum mellom pumpeledningen og selvfallsledningen som faller mot en ny spillvannskum som etableres på eks. Ledning. i høybrekket på vannledningen settes det av et gren til ventilkammeret, slik at ledningen kan luftes ut inne i kammeret. Det benyttes 2 bakkekraner på vannledningen i Gopledalen, disse skal ha spindelforlenger som etableres under kumring med lokk. De nye ledningene skal legges under bekken i Gopledalen. Ledningene skal også legges over hovedvannledningen som går parallelt med bekken, en DN600 sjk.
Adkomstveien til anleggsområdet i Dalheimveien er stedvis svingete og smal. Entreprenøren står selv ansvarlig for å sikre seg adkomst til anleggsstedet i Dalheimveien med alt av materiell, utstyr og maskineri nødvendig for utførelsen av anlegget.
Anbud id:
702018
  • Sted:
    Larvik
  • Registrert:
    Torsdag 25. Februar 2021

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud