Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Betong, Brannsikring, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6824 Siste år
5075 Siste 3 mnd
304 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

01637 - DALHEIM VA-ANLEGG - TOALETTBYGG - WEBSAK 20/9790

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2021

Anlegget består i av boring i fjell, etablering av toalettbygg, pumpestasjon ved Dalheimveien, legging av vann og avløpsledninger og tilkobling av disse til pumpestasjon og toalettbygg og til eksisterende ledninger i Gopledalen. Tilkobling til eksisterende strømtilførsel ca. 80 meter fra plassering for toalettbygget.
Fra parkeringsplassen i Dalheimveien skal det bores 300 meter i fjell igjennom "Tyskeråsene" og opp til Gopledalsveien. Ved start og ende av boringen skal det etableres boregroper, og det skal graves mellom boringshull og toalettbygg i Dalheimveien og mellom boringshull og tilkoblingssted til eksisterende VA-ledninger i Gopledalsveien.
VA-ledningene som skal legges er en pumpespillvannsledning DN63 PE100 SDR11 og en vannledning DN32 PE100 SDR11. I forbindelse med boringen kan det være aktuelt å trekke et varerør DN140 PE100 SDR17 i boringshullet.
Toalettbygget i Dalheimveien kan enten plassbygges eller levers som ferdig enhet. Utvendig dimensjon skal være ca. 4 x 2,2 meter, og bygges etter kommunes standard. I forbindelse med toalettbygget skal det settes ned en pumpestasjon (pre.fab.) og en buffertank (2m3), samt en kumring for tilgang til stoppekran på vannledningen. Strøm til pumpestasjon og toalettbygg skal kobles opp mot eksisterende kabelanlegg i Dalheimveien.
I Gopledalsveien skal nye VA-ledninger kobles mot eksisterende VA-ledninger. Ledningene får et høybrekk i Gopledalsveien. I høybrekket på spillvannsledningen etableres det en overgangskum mellom pumpeledningen og selvfallsledningen som faller mot en ny spillvannskum som etableres på eks. ledning. I høybrekket på vannledningen settes det av et gren til ventilkammeret, slik at ledningen kan luftes ut inne i kammeret. Det benyttes 2 bakkekraner på vannledningen i Gopledalen, disse skal ha spindelforlenger som etableres under kumring med lokk. De nye ledningene skal legges under bekken i Gopledalen. Ledningene skal også legges over hovedvannledningen som går parallelt med bekken, en DN600 SJK.
Adkomstveien til anleggsområdet i Dalheimveien er stedvis svingete og smal. Entreprenøren står selv ansvarlig for å sikre seg adkomst til anleggsstedet i Dalheimveien med alt av materiell, utstyr og maskineri nødvendig for utførelsen av anlegget.


Referansenummer:  2020/9790