Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maler, Murer, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

035-2009 rehabilitering og riving av toaletter

Oslo kommune ved Friluftsetaten innbyr tjenesteytere til å gi tilbud på rehabilitering og riving av toaletter i byggesonen i ytre by. Toalettene som skal rehabiliteres er både utedoer og toalettbygg med vann og strøm. Toalettene som skal rives er bare utedoer. Friluftsetaten gjør oppmerksom på at alle rivejobbene ligger som opsjoner, og innløses dersom det er budsjettmessig dekning for arbeidene. Leverandør skal i tillegg bistå Oppdragsgiver med utarbeidelse av pålagt avfallsplan i forbindelse med rivearbeidene. Se kravsspesifikasjon for mer utfyllende beskrivelser.
Friluftsetaten har rammeavtale med rørlegger Steinar Fjellheim (tlf. (info fjernet)) og elektriker kåre Hagen & Co As (tlf. (info fjernet)). både rørlegger og elektriker skal benyttes som sideentreprenører i anskaffelsen, som omhandler rørleggerarbeid og elektrikerarbeid. Hovedentreprenør er ansvarlig for all koordinering med sideentreprenørene. Sideentreprenørene vil fakturere oppdragsgiver direkte. Kostnader med koordinering skal derfor inngå i pristibudet. Dersom det er nødvendig med taggefjerning på noen av byggene skal oppdragsgiver kontaktes, da vi har egen rammeavtale for denne tjenesten.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=174112.
Anbud id:
56819
  • Sted:
    Oslo, Nordre Follo
  • Registrert:
    Fredag 26. Juni 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud