Entreprenør, Maler, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3005 Siste år
848 Siste 3 mnd
316 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

035-2009 rehabilitering og riving av toaletter

Registrert Dato: Fredag 26. Juni 2009

Oslo kommune ved Friluftsetaten innbyr tjenesteytere til å gi tilbud på rehabilitering og riving av toaletter i byggesonen i ytre by. Toalettene som skal rehabiliteres er både utedoer og toalettbygg med vann og strøm. Toalettene som skal rives er bare utedoer. Friluftsetaten gjør oppmerksom på at alle rivejobbene ligger som opsjoner, og innløses dersom det er budsjettmessig dekning for arbeidene. Leverandør skal i tillegg bistå Oppdragsgiver med utarbeidelse av pålagt avfallsplan i forbindelse med rivearbeidene. Se kravsspesifikasjon for mer utfyllende beskrivelser.
Friluftsetaten har rammeavtale med rørlegger Steinar Fjellheim (tlf. 951 85 099) og elektriker Kåre Hagen & Co As (tlf. 23 05 80 70). Både rørlegger og elektriker skal benyttes som sideentreprenører i anskaffelsen, som omhandler rørleggerarbeid og elektrikerarbeid. Hovedentreprenør er ansvarlig for all koordinering med sideentreprenørene. Sideentreprenørene vil fakturere oppdragsgiver direkte. Kostnader med koordinering skal derfor inngå i pristibudet. Dersom det er nødvendig med taggefjerning på noen av byggene skal oppdragsgiver kontaktes, da vi har egen rammeavtale for denne tjenesten.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere