Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

037-2009 system for presentasjon av miljøpolitikk og statistikk på miljøportalen. i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

037-2009 system for presentasjon av miljøpolitikk og statistikk på miljøportalen.

Oslo kommune har Norges største offentlige nettsted, (info fjernet). Informasjonen er organisert slik at hver virksomhet presenterer sitt virksomhetsområde på en egen underportal ((info fjernet)). Oslo kommune har vedtatt at for temaet miljØ skal det lages et nettsted, Miljøportalen ((info fjernet)) som skal presentere overordnet miljøinformasjon fra kommunen, samt hjelpe brukeren til å finne frem til rett virksomhet når brukeren søker informasjon om ulike miljøtema.
Kunden ønsker å kjøpe et system som er kjørbart i dag og at systemet skal være en asp-løsning som driftes hos leverandør eller leverandørs samarbeidspartner. Kunden vil ha ansvaret for å legge inn data og vedlikeholde innholdet i systemet. Mange kommunale virksomheter skal bidra. Det er derfor nødvendig at flere har tilgang til å legge inn og publisere alle former for informasjon.
Systemet skal i hovedsak presentere informasjon i form av tekst, grafiske elementer og tabeller/diagrammer/grafer, samt noe foto. Presentasjonen må være strukturert og enhetlig, på en måte som gjør det lett å navigere og tilgjengeliggjør informasjonen for brukerne.
Systemet må integreres og kjøre sømløst i (info fjernet) sin eksisterende publiseringsløsning i Core Publish i tildelt plass.
All dokumentasjone er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelasesportal for nedlasting.
(info fjernet)
Anbud id:
62085
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Onsdag 19. August 2009
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud