Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1000241 BEKKESTUA UNGDOMSSKOLE - Totalentreprise med samspill

I samspillsfasen skal man vurdere den mest optimale løsningen som bevarer mest mulig av eksisterende bygningsmasse og samtidig er den mest kostnadseffektive løsningen.
Prosjektet gjennomføres som en samspillsentreprise i to faser.
Det legges til rette for at skoleanlegget skal bli et nærmiljøanlegg som regelmessig blir brukt også utenom skoletiden. Uteområdet vil oppgraderes og gjøres attraktivt for ungdommers fysiske utfoldelse og aktivitet, slik at skolegården lokker elevene til uteaktivitet i friminuttene og nærmiljøet utenom ordinær åpningstid. Aktivitetstilbudet vil dermed supplere og komplettere utearealene for Bekkestua barneskole, slik at området totalt sett blir en møteplass for alle beboere i nærmiljøet.
Nybygg skal planlegges for å kunne Breeam nor sertifiseres og med opsjon på selve sertifiseringen. Alle byggeprosjekter i bærum kommune skal etterleve klimastrategiens handlingsplan. Vurderinger knyttet til de ulike elementene i handlingsplanen må følges opp og vurderes i fase 1. Eksisterende energisentral i Nadderudhallen vil forsyne Bekkestua Ungdomsskole med både nærvarme og nærkjøling. Det er allerede lagt ned varme-/kjølerør i grunnen frem til tomtegrense for Bekkestua ungdomsskole. Prosjektet må også etterleve seriøsitetskravene som kommunen har utarbeidet (vedlegg 21).
Midlertidig paviljongbygg i skolegården til Bekkestua Ungdomsskole fjernes av annen entreprenør sommeren 2019. Totalentreprenørens arbeider inkluderer opprydning i forbindelse med infrastruktur til paviljongbygg.
Bekkestua ungdomsskole vil flytte midlertidig i eksterne lokaler i gjennomføringsfasen. Skolen vil ha drift i eksisterende lokaler frem til senest høstferien 2019 (uke 40). Totalentreprenør vil fra uke 41, 2019 ha fri tilgang til bygningsmassen for å starte egne arbeider.
Reguleringsplanen for felles skoletomt til både Bekkestua Barneskole og Bekkestua Ungdomsskole ble ferdigstilt i 2016. Utbyggingen av Bekkestua Barneskole og tilhørende utomhusarealer vil være ferdigstilt til skolestart 2019.
Anbud id:
596306
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Lørdag 13. Juli 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud