Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

1003601 - Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum - K701 Utomhus

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

1003601 - Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum - K701 Utomhus

Utendørsarealene er delt inn i 6 delområder over bakken:
1. Museumsplassen
2. Forplassen
3. Dronning Mauds gate
4. Nord
5. Dokkveien
6. rådhusplassen
Under dekket for sykkelvei:
7. Enga
Kort info om de viktigste arbeidsoppgavene for hvert område:
1. Museumsplassen: Det skal etableres et universelt utformet plassgulv av smågatestein i granitt i mønster vinkelrett passé forband. Det er laget et prøvefelt på anleggsplassen som viser hvordan mønsteret skal utføres. Det skal plantes et stort tuntre, klatreplanter langs fasader og det skal etableres ramper og trapper til innganger til de gamle bygningene. i tillegg skal det monteres diverse utstyr og belysning. Støp av liten trapp og fundament samt montasje av hev senk og faste pullerter. Varmekabler, montasje av lysmast og lys i sykkelstativ samt uplights. Utlegging av trekkerør. Automatisk vanningsanlegg. Tilkobling offentlig vann-nett. Sluk.
2. Forplassen rommer en stor sittetrapp opp til Dronning Mauds gate. Plassen skal videreføre det samme granittbelegget som er anlagt på rådhusplassen. i tillegg skal det plantes trær og lages en plantekasse på toppen av trappa. Peling til fjell og støp av frittbærende hovedtrapp. Avlastningsplater i betong og støpt renne i trappefot. Trekkerør, lys i håndløper. Montasje av mast og lys i mast. Automatisk vanningsanlegg. Tilkobling offentlig vann-nett. Sluk. Gatevarme.
3. Dronning Mauds gate: Det skal legges granittheller på del av fortau, og klatreplanter langs fasader. Her skal et viktig inngangsparti innpasses. Fortau og beplantning etableres på kjeller. Trekkerør, Automatisk vanningsanlegg. Sluk.
4. Nord: Her etableres Museumspassasjen med fortau og sykkelvei. Det skal etableres et stort plantefelt rundt veirampen til Oslotunnelen, lave murer, benker i granitt og diverse utstyr, samt klatreplanter på fasade. Størstedelen av området anlegges på dekket for sykkelvei over Enga. i øvre del av Dokkveien er det spesielt trangt pga konstruksjoner i bakken. Fundament til stolper for strekkbelysning og trikkeledning. Montasje og tilkobling lysmaster. Trekkerør, etablering av ell-uttak i kum. Automatisk vanningsanlegg. Tilkobling offentlig vann-nett. Sluk.
5. Dokkveien: Det skal legges granittheller på fortau, og etableres klatreplanter langs fasade. i tillegg skal det etableres hc- parkeringsplasser. Arbeidet vil skje tett inntil trikkeskinner. Fundament til fast pullert. Automatisk vanningsanlegg. Fundament til stolper for strekkbelysning og trikkeledning, og montasje av ledninger til byggets fasade. Sluk.
6. rådhusplassen: rådhusplassens granittbelegg skal videreføres frem til bygningsfasader. Det skal utføres arbeid nær trikkeskinner og inntil perrong. Fallforholdene må endres og det må derfor etableres et ekstra trinn opp til perrong. Tilkobling til eksisterende elektrisk infrastruktur, montasje av lysmaster. Ledning til automatisk vanningsanlegg. Sluk.
7. Enga: Her skal utføres hovedsakelig asfalt- og kantsteinsarbeider på uteområdet tilhørende plan 01, og bygningsmessige arbeider ved nabobygget(Pecunia). Fundament til og montasje av hev-senk pullerter. Vannrenner og sluk.
Anbud id:
498290
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 24. November 2017

Lignende oppdrag i

6 anbud