Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Foto og video, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

1003701 PNN-BUT K919.2 Motorisert staffeli

Staffeliet skal brukes til fotografering av malerier i ulike størrelser hvor de største kan være på flere meter. Staffeliet/-systemet skal ha funksjoner som gjør at malerier kan fotograferes i flere seksjoner slik at alle opptakene kan settes sammen til en bildefil med meget høy oppløsning som gir et detaljrikt bilde som viser bla. Penselstrøk og små sprekker. Systemet må kunne brukes til både fotografering med normalt lys, sidelys og til ultrafiolett og infrarød-fotografering. Det bør være fleksibelt slik at alle typer kameraer kan benyttes og at det er fleksibelt for bruk av ulike typer lys fra ulike retninger. Avstand mellom maleri og kamera må også være justerbar og fleksibel. Staffeliet kan være enten veggmontert eller gulvmontert.
Festeanordning for maleriet må være fleksibelt da rammen kan være skjev. Festeordningen bør også kunne vippes fremover og bakover.
Rommet dette staffeliet skal monteres er på 120, 7 m2. Veggen det skal monteres/stå mot er 865 cm med en høyde på ca. 465 cm.
Den optimale løsningen vil være et staffeli som er motorisert med bevegelse vertikalt og horisontalt (x-y) hvor kameraet står stille. Staffeliet bør være datastyrt med en software som kommuniserer med alle kamerasystemer og kan programmeres til å styre bevegelsen av staffeliet og løse ut kamera. Staffelisystemet må kunne huske/lagre bevegelsene, slik at de kan gjentas (f. Eks. Med forskjellig type lys).
Andre alternativer kan være en kombinasjon av bevegelig staffeli og flyttbart kamera eller hvor objektet står stille og kameraet flyttes horisontalt og vertikalt.
Anbud id:
569691
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 22. Februar 2019

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud