Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3855 Siste år
1399 Siste 3 mnd
365 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

104-BYM-2012 Rommensletta skulpturpark

Registrert Dato: Torsdag 11. Oktober 2012

Bygging av "104-BYM-2012 Rommensletta skulpturpark? beliggende rett nord for Kristoffer Robinsvei og sør for baseballbanen på Rommensletta.
Gjennom satsingen med Områdeløft Haugenstua er det et mål å bidra til styrking av lokal stedsidentitet, tilhørighet og omdømme på Haugenstua og til deltakelse fra befolkningen i samfunnsutviklingen.
Et av tiltakene er opparbeidelse av Rommensletta Skulpturpark.
Rommensletta Skulpturpark er en ferdigstilling av brakkarealet rundt Sneglehuset og har vært fulgt opp gjennom Områdeløft Haugenstuas handlingsplaner fra 2010 i samarbeid med Bymiljøetaten som har utarbeidet mulighetsskissen og hatt ansvar for prosjektering. Opparbeidelsen av Rommensletta skulpturpark innen 2013 inngår i et av Områdeløftets resultatmål (jfr Handlingsplanen 2012), som er vedtatt av bydelsutvalget.
Rommensletta skulpturpark er et strategisk prosjekt i forbindelse med bekkeåpning i Alna Miljøpark. Det vises til anbefaling i Områdeprogram for Haugenstua og Nedre Rommen utarbeidet av Plan- og bygningsetaten.
Skulpturparken er ferdig prosjektert av Sundt og Thommassen etter oppdrag fra BYM. Denne anskaffelsen skal dekke entreprenør til opparbeidelse av Skulpturparken.
For ytterligere opplysninger om entreprisen vises det til kravspesifikasjon med teknisk beskrivelse som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere