Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

10508 østsamisk museum, neiden. k301 trykkøkningsanlegg for sprinkler

K301 Trykkøkningsanlegg for sprinkler.
Stasbygg har på oppdrag fra Kulturdepartementet gjennomført bygging av Østsamisk museum i Neiden i sør-Varanger kommune. Firmaet som hadde oppdraget med byggingen som en totalentreprise, ble slått konkurs sommeren 2010 og er derfor ikke i stand til å gjennomføre de aktuelle arbeidene i K301. Det er derfor besluttet å lyse ut arbeidene som en egen entreprise.
Bygget er et museumsbygg med lokaler for utstillinger samt kurs og konferansevirksomhet. Bygget er fullsprinklet, men det er avdekket problemer med å oppnå tilfredsstillende vannforsyning til byggets sprinkleranlegg slik at dette pr. i dag ikke er satt i drift. Det er derfor besluttet å installere et trykkøkningsanlegg for å bedre på situasjonen. Anlegget er basert på en nedgravet brannvannstank med nedsenket trykkøkningspumpe.
Leveransen det skal gis tilbud på er en totalleveranse hvor det skal leveres et komplett anlegg, ferdig igangkjørt og med fdv-dokumentasjon. Det vises for øvrig til vedlagte dokumenter av 23. April 2010 fra Cowi as (vedlegg 2a? 2h).
Anbud id:
119107
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 7. Oktober 2010

Lignende oppdrag i Troms

1 anbud