Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

1107304/-05 Ocean Space Centre K662-01 bølgemaskiner til forkortet slepetank i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

1107304/-05 Ocean Space Centre K662-01 bølgemaskiner til forkortet slepetank

Ocean Space Centre består av spesialiserte laboratorier med særlig høyspesialisert brukerutstyr, i tillegg skal det etableres kontorbygg og undervisningslokaler for sintef og ntnu på Tyholt i Trondheim. Laboratoriene består av våtlaboratorier som havbasseng og sjøgangsbasseng samt tørre laboratorier som konstruksjons- og motorlaboratorier.
De våte laboratoriene vil bli benyttet til uttesting av faste og flytende installasjoner og konstruksjoner i ulike bølge-, strøm- og vindkondisjoner. De tørre laboratoriene skal benyttes til vitenskapelig utvikling av konsepter og teknologi for energisystemer og fremdriftssystemer for skip, maritime installasjoner og oppdrettsnæringen.
Ocean Space Centre skal også omfatte nye kontorarealer, læringsarealer, innovasjonssenter samt våte og tørre undervisningslaboratorier. Senteret vil gi Sintef og ntnu unike og verdensledende fasiliteter for moderne utdanning og vitenskapelig forskning.
Den eksisterende slepetanken hos Sintef/ntnu på Tyholt i Trondheim skal som en del av byggeprosjektet forkortes for å gjøre plass til nytt bygg som vil inneholde Havbasseng og Sjøgangsbasseng. Slepetanken skal tas ut av bruk og rives når nytt Havbasseng og Sjøgangsbasseng er ferdige og tatt i bruk.
Forespørselen gjelder levering og installasjon av nye, moderne bølgemaskiner med tilhørende elektrisk motordrifter og lokalt kontrollsystem til den forkortede slepetanken.
Statsbygg vil inngå kontrakt med en leverandør av bølgemaskiner til forkortet slepetank.
Anbud id:
767676
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Søndag 14. November 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud