Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

1130701 PMV Prosjekt MedieVolda H001 Byggherreombud og SHA-koordinator for utførelsesfasen (KU)

Basert på anbudskonkurranse for totalentreprise med løsningsforslag skal Statsbygg, på oppdrag fra hvo, bygge nytt bygg for Medieutdanning ved høyskolen i Volda (hvo). Kontrakt et inngått med peab k Nordang.
Prosjektet, på ca 3. 885 m2 bta, inneholder arealer for ansatte (50 stk) og funksjoner for mediestudentene (500). Noen funksjoner er også generelle undervisningsarealer for andre avdelinger / utdanninger på hvo.
Tross at nybygget er for medieutdanningen er det et generelt undervisningsbygg, men har noen spesialfunksjoner (spesielle rom) som ikke finnes i ordinære høyskole- og universitetsbygg. Det spesielle i disse rommene er mer formålet/funksjonen og brukerutstyr, ikke så mye byggutstyr eller infrastruktur.
Bygget ligger sentralt på Campus, ved Campus´ hovedadkomst - Joplassvegen, som går inn fra E39.
Et karakteristika ved den langstrakte Campus i Volda, med selvstendige bygg plassert langs en sentralakse, er at det gjennom byggene, og det gjelder også nybygget, er mye «fremmedtrafikk». Dvs bybefolkning som går gjennom byggene til/fra ulike målpunkter i byen, t. d. t/f hjem, skoler, barnehager.
Avdeling for mediefag får ikke alle sine funksjoner i nybygget. Noen funksjoner (t. d animasjon) forblir i Hans Strømbygget, bygget øst for nybygget, se kart. Nybygget og Hans Strømbygget skal bindes sammen med mellombygg.
Oppdraget gjelder byggherreombud (bho), som også skal ha ku-rollen. Det skal kun tilbys en person. Rollen som bho og ku kan ikke splittes på to personer. For oppdraget skal det også tilbys en stedfortreder. Denne skal være tilstrekkelig kvalifisert for oppdraget, men vil ikke telle med i evalueringen av tilbudene.
Anbud id:
593104
  • Sted:
    Volda
  • Registrert:
    Torsdag 27. Juni 2019
Er du interessert i dette oppdraget?