Entreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

319 Siste år
98 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11396 hih, hamar, a-bygget - ombygging - k620 heisentreprise

Registrert Dato: Mandag 22. Juni 2009

Det skal gjennomføres ombygging for brukertilpasning og UU-tilgjengelighet i alle tre etasjer, blant annet ved bygging av ny heissjakt og installasjon av heis med spesielle krav til lav høyde fra øverste stopp til underkant skrått tak over heissjakten.
Den nylig avholdte tilbudskonkurransen måtte totalforkastes på grunn av formelle forhold på byggherrens side. Anbudsprotokoll ble ikke sendt ut, og inngitte priser ble ikke gjort tilgjengelig for deltakerne.
Det innbys her til ny konkurranse, på grunnlag av den samme beskrivelsen. De som deltok i den forkastede tilbudsrunden, behøver derfor ikke regne på nytt.
Imidlertid gjennomføres denne nye tilbudsrunden med ny, annerledes innbydelse og Bok 0, med endringer i konkurransebestemmelsene. Vi kan dessverre ikke gi en uttømmende liste over endringene, men den viktigste endringen er at Statsbygg ikke aksepterer valutaforbehold og at Statsbygg er svært restriktiv overfor andre forbehold, se tilbudsgrunnlaget.
Tilbyderne som deltok i den forkastede tilbudsrunden, er nå fullstendig fristilt til å tilby ny pris og vil konkurrere på lik linje med eventuelle nye tilbydere.
Det vil ikke bli avholdt tilbudsbefaring.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør

Bygging, Heissjakt, Installasjon, Ombygging, Pris, Priser

Kongsvinger, Hedmark

Avsluttet: Torsdag 06. August 2009