Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

11396 hih, hamar, a-bygget - ombygging - k620 heisentreprise

Det skal gjennomføres ombygging for brukertilpasning og uu-tilgjengelighet i alle tre etasjer, blant annet ved bygging av ny heissjakt og installasjon av heis med spesielle krav til lav høyde fra øverste stopp til underkant skrått tak over heissjakten.
Den nylig avholdte tilbudskonkurransen måtte totalforkastes på grunn av formelle forhold på byggherrens side. Anbudsprotokoll ble ikke sendt ut, og inngitte priser ble ikke gjort tilgjengelig for deltakerne.
Det innbys her til ny konkurranse, på grunnlag av den samme beskrivelsen. De som deltok i den forkastede tilbudsrunden, behøver derfor ikke regne på nytt.
Imidlertid gjennomføres denne nye tilbudsrunden med ny, annerledes innbydelse og Bok 0, med endringer i konkurransebestemmelsene. Vi kan dessverre ikke gi en uttømmende liste over endringene, men den viktigste endringen er at Statsbygg ikke aksepterer valutaforbehold og at Statsbygg er svært restriktiv overfor andre forbehold, se tilbudsgrunnlaget.
Tilbyderne som deltok i den forkastede tilbudsrunden, er nå fullstendig fristilt til å tilby ny pris og vil konkurrere på lik linje med eventuelle nye tilbydere.
Det vil ikke bli avholdt tilbudsbefaring.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=173200.
Anbud id:
56153
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 22. Juni 2009

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud