Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

1140103 Samlokalisering Beaivvas og Samisk vgs og reindriftsskole K202 Totalentreprise med løsningsforslag

Kunnskapsdepartementet og Kulturdepartementet har i brev datert 29. 6. 2020 gitt Statsbygg i oppdrag å gjennomføre forprosjektfase for et samlokalisert bygg i Kautokeino for Samisk videregående skole og reindriftsskole og Beaivváš samisk nasjonalteater.
Det legges opp til at prosjektet skal gjennomføres som et prosjekt innenfor husleieordningen i staten, med 2 separate leiekontrakter for skolens og teatrets arealer.
Samisk videregående skole og reindriftsskole i Kautokeino er en statlig videregående skole. Skolen har et overordnet samfunnsansvar for samisk identitet, språk og kultur og er den eneste videregående skolen i landet som har opplæringstilbud i samiske fag som reindrift, duodji og arktisk mat. Skolen har i dag uhensiktsmessige lokaler og har vært gjennom flere forsøk på å realisere nybygg.
Anbud id:
686417
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 7. Desember 2020

Lignende oppdrag i Troms

2 anbud