Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

1142801 NTNU Ålesund oppgradering ventilasjon hovedbygg Totalentreprise K101

Hovedbygget (og undervisningsareal) er bygget for en kapasitet på 120 ansatte og 1. 200 studenter. Det er i dag over 280 ansatte og 2. 500 studenter tilknyttet ntnu i Ålesund. Det er knapphet på areal tilrettelagt for undervisning, og antallet studenter og ansatte kan fortsatt øke i årene framover. Dette medfører at det må tilrettelegges for økt bruk og de krav til inneklima dette medfører.
Økningen i antall ansatte og studenter gjør det nødvendig å oppgradere ventilasjonsanlegget. Dette medfører at nye aggregater, kanalføringer og styringssystemer må etableres. i tillegg yter ikke eksisterende anlegg lenger sin opprinnelige prosjekterte kapasitet.
Nytt anlegg bygges med system for aktiv regulering av varme- og kjølemedier, slik at kapasiteten blir behovsstyrt og dynamisk i forhold til den personbelastning som vil variere innenfor døgnet og årstidene.
For å få nok kapasitet i anlegget må alle kanaler oppdimensjoneres, noe som medfører at alle himlinger må demonteres og reetableres. Belysningssystemet skiftes ut og det etableres aktiv regulering av radiatorer med sensorstyring.
i prosjektet vil det også søke å implementere det eksisterende sd-anlegget i et større nettverk som inkluderer flere av Statsbyggs bygg og eiendommer. Dette vil bli utført i en separat kontrakt, og vil ha grensesnitt mot denne entreprisen.
Anbud id:
513961
  • Sted:
    Ålesund, Haram
  • Registrert:
    Torsdag 22. Mars 2018

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud