Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

1144203 Fagskole for brann- og redningspersonell K701 Øvingsfelt og infrastruktur - Med delkontrakter i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

1144203 Fagskole for brann- og redningspersonell K701 Øvingsfelt og infrastruktur - Med delkontrakter

Statsbygg har fått i oppdrag av Justis- og Beredskapsdepartementet å etablere ny fagskole for utdanning av brann- og redningspersonell. Den nye fagskolen er en utvidelse av den eksisterende brannskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune.
Kontrakten omfatter riving, nybygg, ombygging, renovering og infrastruktur for hele området. Dagens brannøvingsfelt skal rehabiliteres og suppleres med nye øvingsobjekter. Et nytt øvingsfelt skal etableres langs tomtens søndre side. Slokkeøvelser som skal gjennomføres gjennom hele året medfører at prosjektet må etablere omfattende infrastruktur for å håndtere overvann rundt øvingsobjekter og for å hindre tilfrysing i vintermånedene.
Prosjektet har en delt gjennomføringsmodell der brannstasjon og undervisnings- og kantinebygg utlyses som en totalentreprise mens øvrige mindre nybygg, utomhus arbeider og infrastruktur utlyses som en utførelsesentreprise (denne kontrakten). Automasjon og feltutstyr kjøpes inn gjennom Statsbygg sin rammeavtale og tiltransporteres hver av entreprisene. Gassanlegget for øvingsfeltet kontraheres separat og tiltransporteres utførelsesentreprenøren.
To entreprisekontrakter for prosjektet Fagskole for brann- og redningspersonell i Tjeldsund kommune vil bli lyst ut samtidig:
K201 Totalentreprise på ny brannstasjon og undervisnings-/kantinebygg
K701 Utførelsesentreprise på øvrig anlegg som omfatter nybygg og rehabilitering av eksisterende øvingsfelt og infrastrukturDet er mulig å gi tilbud på begge kontraktene. Dersom en tilbyder vil gi tilbud på begge kontraktene og ønsker å gi rabatt hvis en skulle få begge oppdragene, vil dette hensyntas i evalueringen, se pkt. 4. 5 nedenfor.
Anbud id:
761749
  • Sted:
    Tjeldsund
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Oktober 2021

Lignende oppdrag i Troms

4 anbud